1.9.2014

Sinne se kesä meni!

Syyskuun ensimmäinen päivä, kesä on virallisesti ohi. Tähän kesään mahtui niin paljon, että en edes muista, milloin viimeksi olisi ollut tälläiset pari kuukautta. Muutto, rakkautta, minireissuja, häitä, pienen ihmisen iloa... :) Onneksi tämä syksykin on varmasti hyvä, kuukauden päästä pötkötellään rakkaan ja parin ystävän kanssa Alanyan rannoilla!

Reilu viikko sitten julkaisin Facebookissa melkoisesti kehuja ja tykkäyksiä keränneen kuvan ja tahdon nyt jakaa sen teidänkin kanssa, koska oon aika f*cking proud. ;)


Enää reilu kilo seuraavaan tavoitteeseen! :) Nuo vasemman puoleisen kuvan housut näyttää tänä päivänä näinkin mahtavilta mun päällä (itseasiassa ovat jo muuttaneet uuteen kotiinkin):


Onneksi pääsee ulkomaille ostamaan uusia, HALPOJA vaatteita, kun mikään kaapissa ei enää oikein istu. Kaikki vaan roikkuu päällä ja sekös ärsyttää.

Elokuussa juhlittiin vihdoin rakkaiden ystävien häitä, joissa sain kunnian toimia toisena kaasona. Tulen tekemään vielä kokonaisen postauksen hääpäivästä, joka oli muuten ihan täydellinen, kunhan saan kuvat käsiini ja luvat ihmisiltä niiden julkaisemiseen. Tässä kuvat omasta lookistani, joka keräsi kovasti kehuja (eräältä sulhon tutulta vähän liikaakin huomiota :D):


Mekko löytyi Miss Windy Shopista, samoin alushame. Kengät ovat Lola Ramonan luottomallini Angie, hiukset laitettiin Salon Hennassa Ellun toimesta ja meikin tein itse. :) Tuo mekko oli kavennuksista huolimatta ihan hirveän iso edelleen, mutta kyllä se meni. Nyt on suunnitteilla vähän isompaa muokkausta sille, kunhan saan aikaiseksi. Hih, hiuskuvan taustalla näkyy, miten ihana mies mulla on... ;)

Hyvää alkanutta syksyä kaikille! :)

6 kommenttia :

  1. Näytät kyllä tosi upealta, onnea saavutuksesta! <3 :)

    VastaaPoista
  2. Vau :) Upea muutos! Kunpa miekin vielä joskus onnistuisin..pitäis vaan kasvattaa tahdonvoimaa ja itsekuria vielä vähän enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää muutos on tullut niin uskomattoman pienillä asioilla, että siihen pystyy kuka vaan! :) Normaalia ruokaa, paljon vettä ja vain silloin tällöin herkuttelua (ennen se oli päivittäistä). Mitään en itseltäni oo kieltänyt. :)

      Poista
  3. Kyllä syystäkin saat olla ylpeää.. Ihan mahtava muutos! :)

    VastaaPoista
  4. Näytät kyllä niin upealta!! <3 Ja uutta postausta täs odottelen :D

    VastaaPoista