11.7.2014

Asuja, kuulumisia ja vähän paljastuksiakin

Heipparallaa! Täällä on muutosta selvitty ja lomatkin alkavat olla lusittu (sitähän mulla oli valtavat 8 päivää). Juuri sopivasti lomalle lompsiessa alkoivat upeat ilmat ja lämpö on hellinyt koko viikon. Ollaan kotiuduttu uuteen asuntoon hyvin, Pikku-M on vuorotellen ollut minun ja isänsä luona ja hyvin on mennyt. :)

Haluan itserakkaasti jakaa teille muutaman kuvan itsestäni. :D Pari uutta kesälempparia on löytynyt vaatekaappiin - jotain sellaista, mitä en viime kesänä olisi voinut kuvitellakaan laittavani päälle. Monen asian summana (painonpudotus, vuolaat kehut ulkonäöstä mm.) löytynyt itsetunto on antanut kuitenkin sen verran potkua, että uskallan niin paljon paremmin laajentaa vaatevalikoimaanikin. Kännykkäräpsyjä sori, en nyt juuri osaa sanoa, missä mun (huono) kamerani on.


Tässä ensimmäisessä kuvassa on ehkä eniten rohkeutta vaatinut ostos. Nimittäin tuo farkkuhame. Vuosi sitten en olisi kovin helpolla vetänyt noin lyhyttä hametta päälleni, enkä toki vieläkään julkisesti uskalla lähteä tuo päällä ulos ilman leggingsejä tai sukkahousuja. Mutta I love it!


Hihattomat paidat ovat aina olleet minulle vähän niin ja näin, että kehtaanko käyttää, koska en ole ikinä tykännyt näyttää käsivarsiani. Paksuthan ne ovat edelleen, mutta en jaksa välittää enää. :D Tämä ihana toppi löytyi Facebookkirppikseltä, on uusi vielä kaiken lisäksi! Niin mun näköinen, selässä on pitsiäkin... :)


Nämä kaksi kuvaa ovat rakkaan ystäväni polttareista, jotka menivät muuten ihan täydellisesti. :) Meidän kaasojen pitkä suunnittelu palkittiin ja morsian oli erittäin tyytyväinen ja onnellinen päivästään. Meillä oli illan pukukoodina muille kuin morsiamelle "Pikkumusta" ja omat kesäisemmät mustat mekkoni ovat kaikki auttamattoman isoja. Tuota kasvokuvaa kun vertaa vanhempiin, niin huomaa todella eron, mikä tämän vuoden aikana on tullut muotoon... :)


Pakko vähän paljastaa teillekin (sen uhalla, että nyt mut tuomitaan tästä asiasta), kun tämä on jo täysin julkista muutenkin, mutta tuo hehku mun kasvoille on ilmestynyt erään ihmisen asteltua mun elämääni... ;) Tunnettu jo tovi, mutta ihastuttu mun eroni aikoihin (jonka kanssa hänellä ei sitten ollut mitään tekemistä, ettei jää kenellekään epäselväksi) ja sittemmin ruvettu seurustelemaan. Enkä voisi olla onnellisempi. <3

6 kommenttia :

 1. Näytät tosi kauniilta ja onnelliselta! :) <3 Tosi nätti myös tuo toppi.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja vaatteita, onnellisuus kyllä välittyy näistä otoksista. :)

  VastaaPoista
 3. Oot ihan mielettömän kaunis :)) Ja onnea uuteen suhteeseen! ^^

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä niiin kaunis ja hehkuva ja vaikutat tosi symppikseltä!! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! :) Hyvä mielihän tälläisistä tulee... :)

  VastaaPoista