1.1.2014

Long time no see

Hei vaan kaikille! Täällä on pitänyt blogihiljaisuutta jo tovin johtuen elämänrytmien valtavasta muutoksesta. Aionkin tehdä tälle uudelle vuodelle yhden lupauksen ja se on lupaus alkaa päivittää blogia taas useammin! Edes kerran tai kaksi viikossa olisi jo hyvä alku. :)

Mitäs tänne kuuluu ja mitä on loppuvuoteen mahtunut?

Noh. Tytär täytti itsenäisyyspäivänä 3 vuotta! Joka päivä sitä ihmettelee, miten ihmeessä aika voi mennä näin nopeasti ja lapsi kasvaa ja oppii ihan silmissä. Synttäreitä vietettiin kolme päivää enemmän ja vähemmän ja lahjamäärät... No, voitte kuvitella, miten paljon lähisuvun ainut lapsi niitä saa. :D Sama toistui joulupakettien kanssa. Synttärikakku näytti tänä vuonna tältä:


Puppe on tytölle todella rakas hahmo, joten pyydettiin Jussin kanssa äidiltäni, että taiteilisi sen kuvan kakkuun. Tytön omasta toiveesta kakussa on "pinkkinen" sydän.

Heti Pikku-M:n syntymäpäivää seuranneena maanantaina meidän elämä sitten muuttui kertaheitolla, kun tyttö aloitti päivähoidon aivan kertakaikkisen ihanan perhepäivähoitajan luona ja minä työt korjausompelijana. Molemmat ollaan viihdytty loistavasti ja on kyllä oikeasti mukavaa olla pitkästä aikaa palkkatöissä! Tytöllä on hoidossa kavereina kolme ihan saman ikäistä tyttöä (kaikki ovat 3kk sisään toisistaan syntyneitä) ja ovat kyllä mahtava porukka. Hoitotäti aina kehuu, kuinka ihania tyttöjä nämä neljä ovat ja tulevat niin hyvin toimeen keskenään. Emme olisi kyllä voineet villeimmissä unelmissakaan toivoa, että lapsen päivähoito alkaisi näin hienosti, kun pahimmat itkutkin on koettu silloin, kun Jussi on hakenut tyttöä kotiin ja häntä on kovasti harmittanut jättää leikit kesken... :)

Loppuun vielä pari kuvaa kuluneilta parilta kuukaudelta ja pari tämän hetken rakkausbiisiä. Vilahtaapa siellä uudet silmälasitkin, kun poltin veronpalautukset moisiin... ;) Tai no, ostin kahdet samanlaiset. Toiset on vain mustat versiot noista. You like?

Lapsen varsin tyttömäisiä syntymäpäivälahjoja... :D

Ja sitten ne biisit. Tuo Ellie Gouldingin Burn on kertakaikkiaan ihana ja Calvin Harrisin Under control pistää kyllä niin lujaa tanssijalan vipattamaan, ettei mitään järkeä! Enjoy!


Ai niin. Joudun laittamaan hetkeksi tuon sanavahvistuksen kommentteihin päälle, koska yhteen tiettyyn postaukseen tulee koko ajan bottien lähettämiä roskakommentteja... Anteeksi. :/

3 kommenttia :

 1. Olikin sua jo ikävä! Tuo kakku on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin monena iltana miettiny, että vois ja haluttais kirjoittaa pitkästä aikaa blogiin, mutta oon ollu ihan hirmu väsyny, kun kroppa ja mieli totuttelee tähän uuteen arkeen. :) En oo todellakaan tottunu heräämään puoli kuudelta. :D

   Poista
 2. Ihanat lasit! Sopii sulle todella hyvin. :) Ja ymmärrän hyvin blogihiljaisuuden, itsellänikin on ollut totuttelemista 8-16 työrytmiin monen opiskeluvuoden jälkeen. Mutta good to have you back! :)

  VastaaPoista