21.11.2013

You are a pirate!

16.11.2013 merirosvot valtasivat luolan Pietarsaaressa. Tarjolla oli ruokaa karibialaiseen tyyliin ja juomaa jokaisen oman mielen mukaan. Myös merensininen booli kävi kaupan ja humallutti kovimmatkin piraatit. Olimme järjestäneet myös hieman ohjelmaa merirosvoaiheisen tietokilpailun muodossa, jonka voittaja sai käteensä aarrekartan (tai no, karttoja). Ja kyllähän se aarrekkin löytyi hetken etsimisen jälkeen.


Tykkään näistä teemajuhlista jo senkin takia, että kaikki oikeasti panostavat asuihin ja lookkiinsa. Ja olihan meitä monennäköistä merirosvoa ja niiden kavereita. Kuvat ovat pariskunnittain, lukuunottamatta erästä kaunista neitokaista ja Pollyä, vaikka välillä luulisi heidänkin olevan pariskunta Facebook-kirjoittelun pohjalta... ;)


Jos joku ei hiffaa tästä kauniista vaaleasta neitokaisesta, ketä hän esittää, niin tässä selitys. Hän on siis Greenpeacen aktivisti Sini Saarela, joka Venäjällä alunperin pidätettiin merirosvouksesta... :D Harmikseni huomasin, että kuvista ei löytynyt kunnon asukuvaa yhdestä vieraasta, mutta hän esiintyy kyllä seuraavassa kuvassa.


Tytöistä ja pojista pitää aina erikseen ottaa omat ryhmäkuvat ja mielestäni näistä tuli oikein hyviä! Tuon "photoboothin" taustana toimi vitriini, joka peitettiin viidellä metrillä velouria ja päälle laitettiin hieman pulloja ja kynttilöitä sekä iso kallo ja helminauha. Tein valmiiksi iltaa varten lyhyehkön piratehenkisen Spotify-soittolistan, jonka voi käydä vakoilemassa täältä!

Koristeluissa luotettiin pääasiassa kankaisiin ja kynttilöihin. Pengastimme vanhat kangasvarastoni ja heittelimme niitä ympäriinsä mm. pöytäliinoiksi. Portaikkoon kierrettiin Punanaamiosta tilattua paperiköynnöstä ja sillä saatiinkin kyllä portaat kivan näköisiksi! Ja hei porukkahan oli kuin yksi koriste itsessään... ;)


Loppuun vielä muutama "tunnelmakuva", jotka kertovat illasta varmasti paljon! Ilta oli ihan hurjan hauska ja seuraavan vuoden bileiden ideakin heitettiin jo ilmoille... Niitä odottaessa siis! ;)


Tämä oli muuten blogin kirjoitus numero 100! Party!

3 kommenttia :

 1. Aivan huikeeta!
  Teemabileet on aina ihan parhaita ja teillä on kaikki ollu ihan vimpan päälle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kyllä erityisen tyytyväinen etenkin tuohon ruokatarjoiluun ja kattaukseen! :) Ja ei voi olla mainitsematta porukan pukuja... :)

   Poista
 2. Ihan mahtavan näköset puitteet kekkereillä! :)

  VastaaPoista