6.1.2014

See you in 11 months!

Nimittäin joulukoristeet. Tänään siivoiltiin koristeet ja kuusi pois nurkista, vaikka mielelläni olisin niitä vielä katsellut hetken. Pikku-M:lle oli pieni järkytys, kun kuusen kerrottiin menevän roskiin ja koristeet takaisin varastoon, mutta innoissaan kuitenkin keräsi kuusesta palloja paketteihin takaisin. Tytön huoneeseen jätettiin "heppavalot", joista on tullut tärkeät yövalot, eikä siten rohjettu niitä pois ottaa. Pelkästään niiden ikkunalta hyllyn alapuolelle siirtäminen aiheutti nimittäin pienen itkun, ennenkä neiti hyväksyi niiden uuden paikan useiden testien jälkeen... :)


Mulle joulu on niin tärkeä ja rakas juhla ja nykyään se onni, mikä pienen lapsen kasvoilta paistaa koko joulun ajan, kun näkee isovanhempia enemmän, saa lahjoja, on herkkuja ja joka päivä joulukuun saa avata joulukalenterista luukun... Priceless. Noh, reilu 11 kuukautta, niin se on täällä taas! Onko muita, jotka jo melkein odottaa seuraavaa joulua?

Pakko heittää tässä yksi tv-sarjasuositus samalla. Katsoin tätä kyseistä sarjaa jakson sieltä ja toisen täältä jo kauan sitten sen tullessa toista kautta telkkarista, mutta vasta nyt olen katsonut koko sarjan Netflixistä ja voi pojat, miten hyvä se onkaan! Nimittäin Tudors. Jos historialliset sarjat kiinnostavat, niin kannattaa tuo ehdottomasti katsoa. Ja jo ihan tämänkin takia (kuvat täältä):


Ja näissä kuvissa ei edes näy herran hymy, joka saa kyllä ihan varmasti polvet veteläksi... ;) Mutta Tudors on oikeasti ihan loistava sarja ja suosittelen oikein lämpimästi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti