1.6.2014

Long time no see... again.

Hei vaan kaikki! Mun uudenvuodenlupaukseni vähän räjähti käsiin, enkä ole kirjoitellut pitkään pitkään aikaan mitään. Oikeasti ei tässä ole kyllä aikakaan riittänyt oikein mitenkään päin, työt ja arki vievät niin hurjan paljon ajasta ja iltaisin ei jaksa enää keskittyä postausten tekemiseen. Vieläkö siellä joku seuraaja näkee tämän postauksen vai joko kaikki on painaneet unfollow? :D

Mitä tänne sitten kuuluu? No aika paljonkin. Olo on keventynyt viitisentoista kiloa! En ole painanut näin vähän varmaan kymmeneen vuoteen, lukemat muuttuivat vaa'assa kaksinumeroisiksi ja olen niin ylpeä itsestäni. Vyötä on saanut kiristää reilun kymmenen senttiä kireämmälle ja kaikki vaatteet ovat isoja. :) Jopa tänä keväänä ostamani ihana bikerfarkkutakki on jo vähän turhan tilava. Saan varmaan myydä sen syksyllä, koska en aio saada kilojani takaisin! Tässä kuva viime viikonlopulta ystävien häistä, joita juhlittiin ihan loistavassa aurinkoisessa säässä ja ilta oli aivan mahtava. Ja miten söpö tuo 3,5v pikkuneiti onkaan!


Meidän elämässä on tulossa isoja muutoksia lähiaikoina (ei, en ole kuitenkaan raskaana), joista tulen kyllä kertomaan sitten, kun aika on sopiva. Luultavasti tulee sitten enemmän aikaa taas bloginkin naputtelulle. :) Uudet tuulet puhaltavat ja olen onnellinen!

5 kommenttia :

 1. Voi mä just yks päivä mietin et mitähän teille kuuluu :) Näytät todella hyvältä, hieno saavutus tuo painonpudotus! <3 Ihanaa jos ehit taas kirjoittelemaan ees sillon tällön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon taustalla kyllä seuraillu teidän kuulumisia, blogien lukemiseen saatika kommentoimiseen on nykyään niin vähän aikaa myös... :) Pitäis saada itestä kunnon sivuprofiili kuva, kun tuossa mekossa ei tuon mallin vuoksi näy edes kunnolla, miten paljon vyötärö on oikeasti kaventunut.

   Lupaan parantaa tapani ja kirjoitella taas aktiivisemmin! ;) Edes silloin tällöin. :D

   Poista
 2. Ihana mekko ja ihana kuva! Ja kiva myös kuulla, että fiilis ja olotila ovat noin loistavalla mallilla. :) Toivottavasti itselläkin alkaisi taas salikärpäsen puraisun ja parempien lenkkisäiden seurauksena numerot tippumaan... :)

  VastaaPoista
 3. Onnea painonpudotuksesta, näytät tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan edelleen. Mulle kävi myös tuo "ohohups!" - päivitin blogin viimeksi jouluna ja tänään havahduin asiaan. :D Mutta ihanaa, että säkin oot back in business! <3

  VastaaPoista