7.3.2013

Mama's new nails

Hääkynnet pysyivät 2 kuukautta käsissä ja nyt niiden tultua tiensä päähän, piti hakea uudet ihanuudet, synttäritkin kun tuossa vilahtivat ja taas ollaan vuosi lähempänä sitä, että täytän ikuisesti 21. Meinasin ensin ihan vain hillittyjä, ehkä ranskalaista manikyyriä, mutta sitten näin tämän glitterputkilon... Ja loppu on historiaa. :)

Pahoittelen huonoa kuvaa, nopeasti vain kännykällä näppäsin, kun piti näitä päästä esittelemään. Tekijänä Anu joka teki myös hääblogin puolella näkyvän meikin.

Mitäs tykkäätte? ;)

2 kommenttia :

 1. Tykkään! Ihanan sähäkät! :)
  Just mietin tässä omia hääkynsiä, kun ovat nyt jo ihan ylikasvaneet, vaikka häistä vain 5 vkoa. Mulla kasvaa kynnet ihan hirveen nopeasti ja saisin 3 vkon välein käydä kynsihuollossa. Nyt en oo saanut aikaiseksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ihastuin tähän väriin, kun ei tuu ihan joka päivä tälläsiä kynsiä vastaan. Kosmetologikin sanoi, ettei oo tuota väriä päässy vielä muille aiemmin laittamaan. :)

   Mulla oli kans niin ylikasvaneet ne vanhat jo, kun en käyny niitä huollattamas ollenkaan. Viilailin vaan lyhyemmiksi. :)

   Poista