8.3.2013

Minä ja hän

Hääblogiani seuranneille ei varmasti kovin paljoa nyt uutta asiaa tule, mutta tämä on niin oleellinen asia elämässäni, ettei tästä voisi jättää kirjoittamattakaan. :)

Tapasimme Jussin kanssa loppuvuodesta 2003 ah niin ihanassa irc-galleriassa, kun hän kommentoi kuvaani jotain perus ulkonäkökommenttia, mitä tuolloin heiteltiin ympäriinsä galleriaa. Aloimme jutustella ja jossain vaiheessa Jussi ilmestyi samalle IRC-kanavalle, missä vietin aikaa (kyllä, olin OIKEA irccaaja, en vain galleriassa) ja silloin omat kellot alkoivat soida, että mikäs mies tämä nyt sitten oikein onkaan ja mahtaa olla vähän kiinnostunut allekirjoittaneesta. Loppuvuosi siinä sitten tutustuttiin ja tammikuussa 2004 ruvettiin seurustelemaan ja tavattiin kasvotusten ensimmäisen kerran. Välimatkaa meillä oli 130km, minä Seinäjoella ja Jussi Pietarsaaressa, mutta se ei haitannut ollenkaan ja vietettiin viikonloput ja lomat aina yhdessä tapaamisestamme lähtien.

Kesältä -04

Vuoteen 2007 asti elettiin siis kaukosuhteessa ja kunnes Jussin työpaikka varmistui armeijan jälkeen, raahasin kimpsuni ja kampsuni Seinäjoelta Pietarsaareen ja muutettiin ensimmäiseen yhteiseen asuntoon. Saman vuoden syyskuussa vaihdettiin kihlat.

Kihlajaisjuhlista marraskuulta 2007.

2010 meidän maailmamme mullistui, kun tyttäremme M syntyi. Ikuisesti muistan tulevan isukin ilmeen, kun hänet ensinnäkin keskellä yötä soitin sairaalaan synnytyksen viimein käynnistyttyä ja kerrottuani, että tuskin on kiire ja sitten hänen saapuessaan olinkin jo tovin ponnistanut. Jussi ehti olla mukana viimeiset 15min synnytyksestä. Jussi on ihan loistava isä, joka jaksaa leikkiä ja hassutella pikkuneidin kanssa työpäivänkin jälkeen.

2012 päätettiin hääpäiväksi 12.01.2013, jota edeltänyt päivä oli muuten yhdessäolomme 9-vuotispäivä. Nyt ollaan sitten pian oltu aviopari 2 kuukautta, eikä se elämä nyt sinänsä muuttunut ole kuin sen mahtavan tunteen osalta, että nyt sitä sitten oikeasti ollaan naimisissa ja saan kutsua itseäni Jussin vaimoksi. Miten hienoa! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti