19.3.2013

Möller Omega-3 Pikkukalat

Saatiin Buzzadorin kautta testattavaksi siis Möllerin omega-3 pikkukaloja. Nämä ovat hedelmän makuisia, hyytelökaloja, jotka on varmasti kivempaa pistellä nassuun kalanmaksaöljyn sijasta. Tuote sisältää omega-3 rasvahappoja ja D3-vitamiinia, jota on aiemmin käytetty tippoina. Pääasiassa tuotehan on lapsille enemmän suunnattu, mutta miksipäs niitä ei voisi aikuisetkin käyttää!


Meillä näitä kutsutaan löllökaloiksi jo ihan olomuotonsa ansiosta. Mikki Hiiren kerhotalossa, joka on pikkuneidin yksi ehdoton suosikki lastenohjelma, kalastetaan punaisia löllökaloja, joten nimi on jäänyt sieltä päähän. Kuvassa (joka on huono ja jostain ihmeen syystä blogger halusi kääntää sen väärin päin) muoto ei kunnolla välity, mutta öljyinen pinta erottuu hyvin. Jää nimittäin näpit öljyisiksi näitä käsiteltyä.


Itse en voi sietää edes marmeladikarkkeja tai mitään epämääräistä suussani, joten en ole uskaltanut yökkäyspelossa näitä maistaa. Syötin kuitenkin viikonloppuna isälleni ja veljelleni yhdet ja heidän tuomionsa oli, että kalaöljy maistuu hieman, mutta ei ollenkaan huonoja. Pikku-M sitten onkin ihan rakastunut näihin ja söisi varmasti useamman päivässä. Joutuu kuitenkin tyytymään vain yhteen aamulla ja illalla. :)


Ilme kertoo varmasti aika paljon... :) Summasummarum, meillä tykätään kyllä kovasti!

4 kommenttia :

 1. Aa, nää oli Buzzadorista! :) Mä tilasin eilen itelle jotain (todennäköisesti enemmän lapsille suunnattuja..) pureskeltavia D-vitamiininappeja, kun olivat poistoalessa. D-vitamiinista on viime aikoina niin jauhettu joka paikassa.

  -O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vedelly likan d-tippoja samalla, kun niitä on ollu. Toisaalta juon kyllä niin paljon maitoa, että d-vitamiini tulee aika suurilta osin sieltä saatua. :)

   Poista
 2. Siis mä ostin näitä kans joskus oisko vuosi sitten, olin varma et pojat tykkäis. Mutta nou way, ei kelpaa. Enkä ihmettele enää sen jälkeen kun ite maistoin, tosi ällöttäviä ja tosi pahanmakusia. Hyi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo uskaltanu tosiaan maistaa, kun marmeladitki ällöttää niin paljon... :D Mutta likka syö tyytyväisenä, niin samapa tuo! :)

   Poista