11.4.2013

Hankintoja

Meidän pikkuneiti sai eilen elämänsä ensimmäisen polkupyörän! Sitä onnen määrää pienen ihmisen kasvoilla, kun sai istahtaa satulaan kypärä päässään ja "ajaa" pyörällä. Istui koko ajan isin vieressä hänen kasatessaan polkupyörää ja "korjasi" ruuvarilla ja lenkillä ahkerasti. Mumma ja vaari ostivat tämän mutukalleen ja vaari jopa lähetti sen postin kautta, että päästään heti treenailemaan. Kypärä on tottakai mätsäävän värinen... ;)


Eilen käytiin vihdoin häälahjarahoilla ostamassa uusi sohva! Vanha on ollut rikki noin 4 vuotta, eli suunnilleen ostohetkestä lähtien... Sitä on sitten korjailtu ja tuettu parhaan mukaan, mutta tällä viikolla tuet irtosivat taas ja todettiin, että nyt mennään ja ostetaan uusi. Muuttokin kolkuttaa ovella, joten on ihana saada uuteen kotiin (joka on muuten toivottavasti meidän viimeinen vuokra-asunto) uusi(a) huonekalu(ja), joka muuttaa olkkarin ilmeen ihan täysin. Tälläinen on nyt sitten tulossa ensi viikolla. Ihana, iso ja tuohon voi laittaa ihan vaikka minkälaisia tyynyjä kaveriksi!


Viimeinen hankinta onkin sitten jotain paljon halvempaa. Nimittäin JÄRKYTTÄVÄN kalliit HenkkaMaukan korkkarit, jotka ratkaisivat pukeutumisongelmani ystävien häitä silmällä pitäen. Normaali hintahan oli itsessään jo karmaisevat 19,95€ ja pari päivää nämä olivat -50% alessa, joten siitä kukin voi päätellä, mikä hirvittävä hinta näille jäi! Kuva ei kyllä tuo värille mitään oikeutta, koska kuva on huono ja nämä ovat oikeasti todella neonpinkit. Ovat muuten jopa yllättävän hyvät jalassa hinnastaan huolimatta, mutta saa nähdä, monetko hipat näillä voi tallustella ennenkä tuhoutuvat.


Kukahan sitten pistäis muhun jokin pakkausinnostuspistoksen? Muutama viikko ja pitäisi muuttaa, eikä oikein mitään ole vielä pakattuna... Muuttaminen on kökköä. Onneksi uusi asunto on 11 neliötä isompi (86 neliötä) ja rinsessalle saa laittaa oman huoneen, joten lelukaaos saadaan pois olkkarista... :) Olisihan täälläkin ollut hänelle huone, mutta se on täynnä tavaraa ja onkin käytetty lähinnä vierashuoneena ja pyykkien kuivatukseen.

Tulipa muuten viikonloppuna iloisia uutisia kaveripiiristä! Eräs pariskunta oli kihlautunut ja nyt odottelen jo innolla, tanssitaanko parin vuoden sisään heidän häitään... :) Ensi viikonlopulle onkin sitten suunnitelmissa siivousta, pakkausta ja sunnuntaina emännöin elämäni ensimmäisiä Me&I-kutsuja.

Kuukauden päästä matkalla Helsinkiin ja neljän jälkeen meidät voi bongata toisen maalin takaa Jaffa-areenalta... ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti