2.4.2013

Minä ja kengät

Tähän postaukseen en ala raapustelemaan pitkiä sepustuksia. Kuka nainen nyt ei tykkäisi kengistä!? :) Sen verran kuitenkin seuraavaa kuvayrjöä pohjustan, että oma makuni on melko monipuolinen, mutta mielellään tahdon, että kengissä on jokin twisti. Ja valitettavan usein makuni on myös kalliin puoloinen.  Nyt sitten seuraavaksi pläjäys kuvia omasta mielestäni ihanista kengistä!

Tästä mallistahan allekirjoittanut omistaa eri väriset versiot. Kuva täältä.
Nämä ihanat Irregular Choicen Scottie Dogit ovat niin hankintalistalla!
Jeffrey Campbellin skottiruudulliset, piikikkäät Litat! Uuh!
Tälläinen Iron Fistin Frakattack pari löytyykin jo kaapista.
Lola Ramona! Ovat muuten todella mukavia kenkiä.
H&M superpinkkiä!
Maailman parhaat luottokengät!

Viimeiseksi vielä kotimaista designia Minna Parikalta. Yleensä kierrän leopardit jo kaukaa, mutta näissä kengissä on jotain, mitä en vain voi vastustaa ja ottaisin parin näitä ihan koska vain! Kengän malli on nimeltään Pfeiffer.

kuva

4 kommenttia :

 1. Aikas maukkaita ;) Paitsi alimmille en oo koskaan lämmennyt, liekö johtunee siitä että lapsena mulla oli mustavalkoset, pitkävartiset tennarit joiden kans mun piti opetella kengännauhojen sitomista :D Noi on söpöjä kenkiä mut jotenkin on täydellinen nounou omaan jalkaan. Pojilleni oon kyllä tykänny halpis-tommosia ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, traumoja kerrakseen! :D All starit on ollu mun ehdottomat suosikki arkikengät vuosia. Ja mä oon ehdoton sen suhteen, että ne pitää olla nimenomaan aidot, koska ne kestää ihan toiseen tyyliin, ku halpikset. Ensimmäiset ostamani moiset kesti melkein 8 vuotta ja kävelin niillä oikeasti läpi vuoden... :) Lapsilla se ny on kyllä eri asia tietysti, ku joutuu ostamaan uutta kokoa niin usein. Omalla rinsessalla on tosin kyllä pinkit koon 19 All starit roikkumassa naulakossa... :D

   Poista
 2. Uusi rouvablogi seurantaan, kivaa! Minä just googlailin noita converseja nettikaupoista.... T. Nimim. tilipäivää odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan ihastuksissani kuolannu niitä Conversen Marimekko-yhteistyön tuloksia. Osan voisin vetäistä vaikka heti jalkaan! :)

   Tervetuloa vaan! :)

   Poista