11.4.2013

Muotia... riiiiight.

Mun on pakko avautua tänne bloginkin puolelle, koska mun päähän ei vaan mahdu aina kaikki muotivaatteet ja asusteet. Jos nyt loukkaan jonkun tyylitajua, makua tai pukeutumistyyliä, niin anteeksi. Minun mielipiteeni, minun blogini. ;)

Iltalehden nettisivuilta tänään bongasin jutun "Kevään kuumimmat tredit - hanki ainakin nämä!". Etusivulla otsikon alla ollut kuva sai jo silmät sen verran pyöreiksi, että oli pakko klikata ja to be honest, meinasin kuolla nauruun. Ruudulle lätkähti tälläisiä kuvia.


Siis. Anteeksi mitä? "Hanki ainakin nämä"? Kuka oikeasti tahtoo vetää päällensä tuollaisen "rässi"college-asun lippiksineen ja korkkareineen, joka Rihannalla on ensimmäisessä kuvassa? Entä tuon Rita Oran iiiiihhhanan keltaisen asun? Ja miten olis hei tuollaiset läskipohja-peeptoe-lenkkarit? Oonko mä vain vanha tai ihan totaalisen tyylitajuton, kun en ymmärrä suurinta osaa näistä asuista tai asusteista?

Aaaaaarght!!

Muutenkin tämän kevään muodissa on niin paljon kaikkea niin kamalaa, että meinaan purjota ainakin joka toinen kerta vaatekaupassa. Ainut, mihin olen haksahtanut tänä keväänä trendeistä, on nuo vähän värikkäämmät housut (omistan kahdet vihreät) ja parina pienenä tehosteena on neonväriä (toppi, jota en kyllä yksinään varmaan ikinä pidä ja ne kengät).

Uppoaako muille?

9 kommenttia :

 1. Ihan kauheita ja muka kevään kuumimmat trendit ! :D

  VastaaPoista
 2. Ei todellakaan uppoo :D just naurettiin illalla miehen kans noille :D

  VastaaPoista
 3. Joo ei todellakaan kuumin-muoti-ilmiö-tai-mikä-lie saa mua pukeutumaan noin. Mäkin vähän niitä värikkäitä housuja oon miettiny. Mut eiks ookki muuten ihan jees, jos muut(?) kulkee ns. muotikuteissa, niin ite ainaki erottuu joukosta ja vieläpä edukseen (omasta mielestä ainaskin) :DDD

  VastaaPoista
 4. Ahhahahaa! Mä en ikinä vetäis päälleni varmaan mitään noista. Mua puistattaa jo noi neonvärit, kun olen niihin joutunut lapsena jo pukeutumaan. Kiitos, mutta ei kiitos. :D

  VastaaPoista
 5. Meidän blogissa on teille tunnustus. ;)

  VastaaPoista
 6. Kai mä oon outo tai jotain mutta muhun uppoo kovaa :--DDD!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, makuja on yhtä monta kuin ihmisiäkin! :D Ja jokaiselle on onneksi tarjolla jotain. :)

   Poista
 7. Joo no siis, suhteellista(ko/kö)..? En ymmärrä mikä villitys on saada taas takaisin niitä sikapohjaisia tasaisia hirvityksiä, joita yläasteella jengi piti onnellisena! Jotkut jutut ovat kivoja, esim. neonvärit PIENISSÄ määrin tietysissä jutuissa esim. koruissa ja vaatteiden kuoseissa.. Näissä mennään kovasti aina ääripäästä toiseen ja kauhulla odotan tulevien sesonkien juttuja, kun nämä muoti-ilmiöthän kiertävät ympyrää aina vaihtelevin syklein. Mutta nuo kengät... ärgh!

  VastaaPoista