24.4.2013

Tein sen taas.

Ja yritän ottaa itteäni niskasta kiinni tän elopainon kanssa. Miksi ihmeessä pitäis kattoa joka aamu peilistä kuvaa, josta ei pidä? Kun sille kerran voi tehdä jotain! Ja kun tietää pystyvänsä tekemään jotain, mutta on vain keksinyt tekosyitä olla tekemättä. Viime vuonna sain pudotettua keväällä jo ihan kivasti, mutta jossain kohtaa se homma vaan jäi ja kilot on osittain tulleet takaisin.

Jos nyt aluksi katsoisi taas paremmin syömisiään, joisi paljon vettä ja lenkkeilisi. Kunhan kunto kasvaa, voisin koittaa käydä ryhmäliikuntatunneilla ja sitten, jos töitä löytyy, ostan salikortin (mikä on tällä hetkellä liian kallista lystiä tällä "palkalla").

kuva

Nyt menen vissypullo kainalossa katsomaan, kun Pata nostaa kolmen erän päästä kannua! ;)

5 kommenttia :

 1. Tsemppiä terveellisempään elämään :) Sitä tääläkin kovasti yritetään, vaan edelleen heikoin tuloksin. Ruoka ja liikunta on pysyny hyväs mallis mut mitään ei tapahdu. Ei lähe senttejä eikä kiloja. Mut ehkä joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on niin paljon, mistä pudottaa, että alkuun lähtee aina reippaalla kädellä kiloja ja senttejä... :) Mutta kyllä se sullakin työ teettää ihan varmasti tulosta, ennemmin tai myöhemmin!

   Poista
 2. Täällä yritetään kanssa saada elopainoa alaspäin, heikoin tuloksin kun tuo mieheke mässäilee himassa kaikkee herkkuja ni alkaa itteäkin tekemään mieli :( Tänään tosin tapahtui se ihme ja mun ihan MIELI teki lähteä lenkille :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota mäkin vähän pelkään... Mutta onneksi meillä on miehen kanssa niin erilaiset suosikit ja mieliteot herkkujen suhteen, että se ainakin hieman helpottaa asiaa. Mäkin oikein innoissani pitkästä aikaa lähdin tänään lenkille, napit korvissa kevätauringossa. :) Tsemppiä sinne! :)

   Poista
 3. Sama pyrkimys terveellisempään ja kevyempään elämään on täälläkin. Tuntuu silti vaan tökkivän tuon motivaation puolesta. Mistäköhän sitä saisi...

  Sua onnisti blogini pipoarvonnassa. Ota yhteyttä s-postiin ceraci@gmail.com, niin saadaan sovittua millainen lenkkeilypipo sulle tehdään. :)

  VastaaPoista