21.5.2013

Kesäääää (ja vähän häähöpinää)!

Viime kesältä. Rusketus!
Täällä on vietetty hieman taas hiljaisuutta. On nimittäin niin hienot ilmat olleet, että on oltu paljon pihalla. Kevätflunssa on helpottanut vaikka toki joudun vielä tovin syömään antibiootteja korvani takia. Mutta hei onpahan ollu niin kesä jo viikon! Harmittelinkin kovasti viime viikolla, kun sairastin neljän seinän sisällä tämmöisillä keleillä... Nyt harmittaa, että ei oo ollu kamera mukana ulkona ollessa. Johtuu ehkä osaksi siitä, etten tykkää enää meidän kamerasta yhtään, muttei oo varaa ostaa uuttakaan. :) Noh, ehkä otan itseäni niskasta kiinni ja otan sen mukaan loppuviikon ulos.

Lauantaina oltiin rakkaiden ystävien häissä Kokkolassa. Oli kyllä ihanat juhlat ja juuri niin hääparin näköiset, kuin vain voi olla! Oltiin kaikki erityisen haltioissamme sulhasen häälookista, joka oli kyllä niin ehtaa häntä mustavalkoisena ja persoonallisena New Rockin bootseista, ruutuhousuista aina liiviin ja plastroniin ja valkoisella nauhalla taakse sidottuihin rastoihin. :) Ja tottakai morsian oli myös häikäisevän kaunis! Laitan teille nähtäväksi ainakin meistä napatun perhepotretin nähtäväksi, kunhan moiseen pääsen käsiksi. Mun kympin HenkkaMaukan korkkarit kesti! Eikä edes tappanu jalkoja!

Meillä oli M mukana, kun alunperin lapsenvahdeiksi (aikoja sitten) lupautuneet olivat muutama viikko sitten unohtaneet koko asian ja lensivät siten lauantaina etelän lämpöön ja ainoat muut lapsenvahdit olivat kiinni Seinäjoella. Ei viitsitty sitten lähteä kuskailemaan pimulia sinne asti, vaan otettiin mukaan juhlahumuun. Ja kylläpä hän niin nautti! Piti tanssia ja esiintyä ihan mahdottoman paljon, kävipä jopa laulamassa KOLME laulua mikrofoniin hieman vanhemman tytön näytettyä esimerkkiä. Puoli yhdeksältä oli jo niin väsynyt, että pyysi päästä kotiin. :)

Alkaa meidän kaveripiirissä tämä "hääbuumi" pikkuhiljaa kiihtyä, kun tänä vuonna meistä on vihitty kaksi paria ja ensi vuodelle on tiedossa jo varmasti ainakin yhdet häät. Toinen kaasoistanihan nappasi lauantaisissa häissä morsiuskimpun, joten ehkä tältäkin pian 10 vuotta yhdessä olleelta parilta alkaa tipahdella hääkutsua...? ;)

Tänään olisi vuorossa kevään toiseksi viimeinen taaperojudo M:n kanssa. Kyllä, taaperojudo. :) Tytön rakas harrastus, jossa nämä pienet harjoittelevat myöhempää judoharrastusta helpottavia taitoja ja leikkivät yhdessä. Joskus näiden uhmaikäisten kanssa kaikki tuo tosin jää vain yritykseksi, mutta kyllä voi rehellisesti sanoa, että M on oppinut mm. kaatumaan "paremmin" judossa ja nauttii kyllä ihan täysin rinnoin joka kerrasta. Viime viikolla itseltä pääsi itku, kun oltiin Jussin kanssa molemmat liian kipeitä lähtemään tytön kanssa judoon ja hän koko illan kyseli, että koska mentäisiin. Kävi niin sääliksi, kun oman sairastelun takia toiselta jäi pääsemättä, tuolla kun pitää olla toisen vanhemman näin pienen kanssa mukana.

Ai niin. Ne Pattyt... ;) Iiiiiiihhanat ja täydelliset! Kännykkälaatu, sori.


2 kommenttia :

 1. Voi kengät, tykkään!:)

  Kiva jos sielä ollaan jo paremmas voinnis, näillä keleillä on rikollista sairastua.. En ookaan kuullut tommosesta taaperojudosta, vähän siistiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään! ;)

   Mäkään en ollu aiemmin, mutta judoa harrastava kaveri oli moisesta lukenu ja alkoi sitten pitää täällä. :) 1v ylöspäin periaatteessa saa ruveta käymään, mutta ite kyllä sanoisin 1v olevan vähän pieni vielä siihen. Nämä 2-vuotiaat osaa jo sen verran tehdä opastettuna juttuja, että hyötyvätki jotain.

   Poista