8.5.2013

Kynnet ja kisavarustus

Maanantaina oli kynsihuolto, jossa laitettiinkin jotain vähän erikoisempaa kynsiin! Olin saanut ystäviltä synttärilahjaksi Maybellinen koko kynnen peittäviä kynsitarroja, joita kovasti halusin kokeilla. Kosmetologini kertoi, että niitä voi ihan yhtälailla laittaa geelien alle, kuin tavallisia pieniäkin tarroja, joten halusin ehdottomasti kokeilla!


Tälläiset niistä sitten tuli! Vihreät timantit laitettiin yhdistämään kynsiä mekkoon, jonka olen ajatellut laittaa ensi viikolla ystävien häihin päälle. Ensin ajatuksissa oli kyllä laittaa siniset kisakynnet, mutta totesin niiden riitelevän liikaa asuni kanssa muulloin kuin kisojen ajan. Aika sievät tuli, eikö vain? Luonnossa kimallus on kaunis, joten tämä kuva ei oiken tee oikeutta sille.

Eilen kidutin itseäni nopealla hammaslääkärikäynnillä, jossa revittiin pois toinen yläleuan viisaudenhammas. Puuduttamiseen meni taas paljon enemmän aikaa kuin itse hampaan nyppäämiseen, mutta ainakaan ei tuntenut mitään.

Tämän päivän hommana onkin ollut pieni shoppailu"reissu" (Tosi reissaamista, kun asutaan alle 500m säteellä melkein joka putiikista kylässä... Kyllä, tämä keskusta on pieni!) Pikku-M:n kanssa agendana löytää hänelle uudet kevätkengät ja itselle vähän kisarekvisiittaa. Ihanat punaiset Paxin lenkkarit löytyi tyttöselle, samoin sievä Minni Hiiri-kesävaatesetti. Ja ne kisarekvisiitat...


Pelipaita on ollut mukana jo vuoden 2003 kotikisoista, jolloin olin siis ensimmäisen kerran moisia katsomassa silloisen hyvän ystäväni kanssa. Oltiin 16 ja kahdestaan Tampereella katsomassa kiekkoa, miten rajua! :D Muut löytyivät tänään yhteensä reippaasti alle kympillä! Eiköhän näillä Leijonat kannusteta voittoon lauantaina! :)) (Blurrasin linssejä, kun olipa melkoinen sotku, mikä niistä näkyi...)

En edelleenkään saa lisättyä omalta koneelta kuvia tänne. Onko muilla samaa ongelmaa? Tai ratkaisua ongelmaan? Jouduin nämä lisäämään muualle ensin ja sitten tänne... ><

Niin joo! Brandoksella oli megamega hyviä alennuksia ja tein sellaisenkin löydön! Minähän rakastan Irregular Choicen kenkiä ja alesta löytyi iiiiiiiihhanat vaaleansiniset Pattyt. Ja hintaa vain 37€! Meinasin pyörtyä nähtyäni hinnan ja oli vielä omaa kokoakin! Ostoskoriin siirtyivät melkoista haipakkaa... :)) Kuva täältä.


Happyyyyyyy! Tuli sähköpostia hetki sitten, että ne ovat lähteneet tulemaan uutta kotiaan kohti. Jussille perustelin ostoksen halvalla hinnalla ja lupasin myydä parit vanhempaa paria pois, jotka ovat epämääräisen kokoisia... ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti