31.5.2013

The lists...

Oonko koskaan kertonut, että rakastan järjestää juhlia, tapahtumia ja reissuja? Aina, siis ihan aina, kun meidän kaveriporukalla on jotain häppeninkiä kiikarissa (esim. mökkireissut, ennen muinoin festarit), niin minä olen kyllä melkein poikkeuksetta se, joka kärttää ihmisiltä ilmoittautumisia, tekee listoja asioista ja huolehtii asioista. Ja tämä ihan vain siksi, että tykkään todella järjestää kaikkea tuollaista.

Hääsuunnittelu oli niin ihanaa. Voisin tehdä sitä vaikka työkseni ihan koska vain! Harmi, että täällä päin piirit ovat pienet ja väärän kieliset moiselle toimelle. Ainut "kamala" asia häiden suunnittelussa oli se, kun jouduin olemaan ihan pimennossa polttareistani! Mulla oli pitkän aikaa kauhea ahdistus päällä, kun en tiennyt yhtään mitään ja sisäinen kontrollifriikkini kirkui jatkuvasti tietoja. Kaikki ahdistushan toki oli ihan turhaa, koska polttarit olivat loistavat!

Meillä on yläasteaikaisen tyttöporukan kanssa suunniteltuna kesäkuun loppuun illanistujaiset (ensimmäiset laatuaan lähemmäs 10 vuoteen tuolla porukalla) ja vaikka en edes ollut se, joka porukan kutsui koolle, olen taas jollain ihmeellä ottanut organisaattorin roolin ja naputellut esim. kauppalistan, josta kukin valitsee, mitä tuo illan ruokaa varten. Kuka tahansa lähipiirin kaveri voi vahvistaa, että mökkireissuillekkin teen aina sellaisen. Ja pidän myös huolen, että kaikki tuovat jotain. :D Tein tuota iltaa varten myös ihan tappohyvän Spotify-listan "hyvistä" vanhoista biiseistä, joita tuolloin kuunneltiin. Saas nähdä, monetko huutonaurut saadaan aikaan jo pelkästään niistä.

Kaikkeen tähän kuuluu myös se, että jo paaaaaljon etukäteen suunnittelen bileiltojen asun asusteineen itselleni, yleensä meikkiä ja hiuksia myöden. Ja jonkin komponentin puuttuessa hankin sellaisen hyvissä ajoin. Aiemmin, kun jokaiseen juhannukseemme kuului oleellisena osana Nummirock, tein aina parin sivun listan, mitä meidän piti muistaa ottaa mukaan ja hankkia reissua varten (to-su). Perustelin sitä aina sillä, että jos en tee listaa, jotain unohtuu. Ja aviomiehen muistin varaanhan en jätä kyllä yhtään mitään... ;)

Muita listantekijöitä ruutujen takana? :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti