29.5.2013

Mitä meillä tehdään päivisin?

Me ollaan paljon M:n kanssa ihan vain kahdestaan, kun kaikki kaverit ovat oikeastaan päivisin töissä ja tarhassa isimies mukaanlukien. Nyt tosin on vähän vaihtelua tavalliseen arkeen, kun Jussi tekee vuoroviikoin ilta- ja aamuvuoroa, mitä ei olekaan aiemmin ollut. Tällä hetkellä hänellä on viimeiset päivät 12 päivän työputkesta meneillään, kun lupautui olemaan myös viime viikonlopun töissä. Laitan tähän kuvia viimeisen puolen vuoden ajalta vähän kaikenlaisesta, mitä meidän päiviin mahtuu (kyllä, arki pyörii oikeasti lapsen ympärillä).


Päivät menevät aikalailla samalla kaavalla joka päivä. Herätään aamulla yleensä liian myöhään, syödään aamupala ja sitten joko leikitään (tanssitaan, kasataan duploja, leikitään piilosta, askarrellaan) sisällä päikkäreihin asti tai lähdetään leikkipuistoon. Päikkärien jälkeen M leikkii jonkin aikaa isin kanssa samalla, kun minä laitan ruokaa (aviomiehenihän siis ei kokkaa, ei sitten niin yhtään) ja ruuan jälkeen sitten keksitään jotain tekemistä, kuten leikkipuistoa, isovanhempien tai kaverien näkemistä. Tähän asti tiistaisin käytiin siellä judossa, mutta se jäi nyt kesätauolle ja jatkuu sitten taas syksyllä.Viikonloppuisin on yleensä aina jotain menoa ja meininkiä. Sellaisia hetkiä on oikeasti harvoin, ettei olisi mitään sovittua tekemistä! Nytkin kesäviikonloput täyttyvät kovaa vauhtia erilaisista aktiviteeteista aina mökkeilystä juhliin ja kesälomareissuihin. Tuota vaaleaa hurmuria, Eddietä, tavataan välillä viikonloppuisin, hän kun asustelee vanhempieni luona Seinäjoella.Joskus voi olla kyllä sitten jotain tälläistäkin. Mutta oikeasti aika harvoin. :) Ensimmäinen kuva on polttareistani marraskuulta ja toinen viime syksyisistä 20's-bileistä. Molemmista voi lukea tarkemmin hääblogin puolelta!


Aika tavallista, mutta kuitenkin ihanaa! :) Vielä viimeiseksi kuva eilisen innokkaan tanssiesityksen jäljiltä. Pyöri vähän liiaksi ja kaatui nassunsa roskapönttöön, josta siis naarmu silmäkulmaan. (Näitä tulee vaan enemmän ja enemmän, mitä vanhemmaksi M kasvaa.)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti