24.6.2013

Sitä tuurin määrää

Hei vaan kaikille "pitkästä aikaa"! Täällä on hieman pidellyt blogihiljaisuutta, kun koko juhannusviikko meni pikkuneidin kanssa reissussa. Matkattiin tiistaina mun vanhempieni luo Nurmoon (No okei, Seinäjokeahan se on, mutta minoon ikuusesti Nurmoosta kotoosin!) ja meidän isimies tuli perästä perjantaina viettämään juhannusta.

Keskiviikkona sain puhelun, jonka alkaessa olin ihan varma kyseessä olevan puhelinmyyjä, enkä edes meinannut kaverin kanssa jutella, kunnes hän mainitsi taikasanat "Oot osallistunu tähän meidän Festaritietäjä-kilpailuun." ja totesin, että kyllähän mulla nyt pikku hetki on aikaa, vaikka kauppaan oltiinkin lähdossä (soittaja oli siis Soneralta). Ja tadaa; mies toisessa päässä kertoi minun voittaneen kaksi koko viikonlopun lippua Ilosaarirockiin! Siinä hetken hihkumisen ja järkytyksen jälkeen alkoikin sitten hirveät järjestelyt, että saadaan jostain majapaikka, tytölle hoitajat perjantaista maanantaihin (hirveää, en ole koskaan ollut noin pitkää aikaa M:stä erossa) ja yleensäkin koko reissu tapahtumaan. Ja kyllähän sitä asioilla on tapana järjestyä. :) Tuttavamme Joensuusta kertoi, että todennäköisesti voimme olla yötä hänen tyttöystävänsä asunnolla, M:lle saimme hoitopaikat ja nyt vielä odotetaan, että liput tippuvat postiluukusta. M menee ensin Jussin isän luo kahdeksi yöksi ja sitten minun vanhempieni luo su-ma.

Motörhead!!

Muuten meidän juhannus menikin sitten grillaillessa, syödessä, aurinkoa palvoessa, paljussa ja M:n uima-altaassa lilluessa ja läheisten seurasta nauttiessa. Mikäs sen parempaa! Äiteen (ja osittain myös isseen) kokkaamia herkkuja kyllä kelpas nautiskella. Esim. lauantaina syötiin itse tehtyjä hampurilaisia, jotka olivat kyllä parhaita ikinä! Sain muutaman päivän aikana melkoisen rusketuksen pintaan ja onnistuin paikka paikoin polttamaan päänahkani. Voin kertoa, että hiusten harjaaminen on... mielenkiintoista. Kuvia mulla ei valitettavasti nyt ole, koska kamera oli kotona (en tykkää kuljettaa sitä mukana, kun angstaan vain aina kuvien laadusta) ja aviomies ei ole vielä siirtänyt omasta kännykästään kuvia koneelle. Laitan teille jotain kuvaa, kunhan mies saa aikaiseksi... ;)

Palataan taas pian!

4 kommenttia :

  1. Vau, sulla kävi hyvä arpaonni! Varmaan siistiä päästä Ilosaarirockiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis mitä vielä unohdin mainita tässä postauksessa, niin armas pikkuveljeni veti viikkoa aiemmin YleX:n kilpailusta 2 3pv lippua Provinssirockiin! Eli nää Ilosaaren liput oli viikon sisään toiset piletit meidän "sisarusparveen" (kaiken kaikkiaan neljäs kerta, kun minä tai velipoika voitetaan lippuja). :) Mahtavaa tuuria kyllä ja niin hienoa päästä tuommoisille festareille, minne ei varmasti tulisi muuten lähdettyä.

      Poista