5.6.2013

Vaateihastuksia

Olen blogien kautta tutustunut New Look-nimiseen nettikauppaan, jonne lähtee kyllä pikapuolin tilausta. Ihanaa, kun on meille plussakokoisille oikeasti hienoja vaatteita! Keräilin tähän muutamia suosikkeja.

Tämä on ihan mielettömän hieno. Vaatii vaan hyvät spänksit alle, että saa pömpötykset kuriin... ;)
Tämä lähtee ehdottomasti tilaukseen. Kallojaaaaa!
Myös tämä muuttaa meille.
Tämä olisi oikein mun näköinen syystakki.
Oih. Tämä olisi ihana, mutta vähän kuitenkin vieroksun pitsin sinistä väriä.

Kaikki kuvat siis New Lookista ja plussakoon tytöille! ;) Nyt kysyisinkin vielä ihmisten kokemuksia. Jos olet tilannut New Lookista jotain, niin menikö toimitus ok? Entä mahdollinen palautus?

Ja koska kyse on minun blogistani, niin pitäähän tähän linkata yhdet kenkärakkaudetkin... ;)

Hello, lover!

Piti laittaa vielä edittinä, että tutut hei huomaatteko; MINÄ ostan toisenkin oranssin (tai no korallin värisen oikeastaan) paidan! Alan vihdoinkin rohkaistua näiden värien kanssa oikeen niinku oikeasti. :)

4 kommenttia :

 1. Ihanat nuo kengät! En ole itse tilannut New Lookista, olen vain ostanut vaatteita paikan päältä liikkeistä (Englannista ja Irlannista). Ainakin minulla vaatteiden hinta-laatusuhde on ollut hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat tuolla on kyllä todella mukavat, eikä postikulutkaan huimaa päätä! Monesta kotimaisestaki verkkokaupasta tilatessa saa maksaa enemmän.

   Poista
 2. Kauniita mekkoja :) Ja ihan varmasti sopis hyvin tuon viimesen mekon väri sulle! Ite oon jotenki tykästyny tohon siniseen tänä keväänä :)-Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siinä vähän onkin, kun sininen on näyttäny mun päällä ihan järkyttävältä ainakin punaisen tukan kanssa... :) En tiedä sitte miten menis tällä ruskealla, kun en oo uskaltanu koittaa. :D

   Poista