26.6.2013

Vihdoinkin ihana maximekko!


Nevermind the face... Löysin tämän ihanuuden Citymarketista. Kyllä, juuri sieltä. Hintaakin oli hirvittävät 29,90€ -40% eli lopulta vajaa 18€. Olen todennut, että joskus marketeista voi tehdä todellisia vaatelöytöjä ja sitä tämä juurikin on! Alunperin helma oli ihan keltainen, mutta vaatteessa roikkuneessa lapussa kehotettiin ennen käyttöönottoa pesemään mekko, koska siitä lähti ihan järkyttävästi väriä. Kynnet olivat sovituksen jäljiltä vihreät. Tuo keltainen osa nyt otti kuitenkin hieman damagea ja värjääntyi vihreäksi, mutta mielestäni se ei haittaa. Mekossa on irrotettavat olkaimet, jotka otin lopulta pois ja puin mekon balconette-rintaliivien kanssa. Pikkuisen on ehkä liikaa mittaa tälläiselle 165cm, lyhytselkäiselle naikkoselle, mutta toisaalta haluankin maxilta kunnolla mittaa!

Mitäs tykkäätte? :)

9 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eikös vaan! :) Kosmetologinikin ensimmäisenä tänään hänen "vastaanotolleen" mennessäni kehui, miten pirteä mekko mulla on.

   Poista
 2. Ihana! Ja mielestäni tuo alaosa on melkeinpä kivempi tuon värisenä. :) Olen itse katsellut lähi-cittarissa tuota samaa mekkoa oranssina versiona, mutta ihan vielä en ainakaan ole sortunut ostamaan...täytyypä harkita nyt jos se on alennuksessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oranssi oli kyllä kans ihana! Olin vähän kahden vaiheilla ite, mutta vihreä voitti tällä kertaa ja mieskin (joka ei voi sinänsä edes sietää vihreää, mutta joutuu nyt vain kestää mun "vihreää kauttani") oli sitä mieltä, että se väri sopii mulle paremmin. :)

   Poista
 3. Tosi kiva! :) Mä hain oman mustan maxini halpa-hallista, 15 euron hintaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kattelin kanssa aiemmin yhtä mustaa maxia Halpa-Hallissa, joka tais maksaa 20€ ja oli muuten ihan täydellinen, mutta jollakin oli käyny aivopieru selkäosan tekemisessä ja se jäi lörpöttämään todella rumasti. :) Mutta tuommosista Halpa-Halleista jne. voi kyllä tehdä oikein löytöjäkin välillä! ;)

   Poista
  2. tossaki oli alunperin 20e hintaa mut nyt 15e alessa. mulla ei kyllä lörpöttäny, ehkä mä olin just oikeen mallinen selästä halpahallin rettuihin :D

   Poista
  3. Heh. Se samanen mekko lyheni melki 10cm ekas pesus. Nyt heti kävi näin ku menin kehumaan :D enkä voi palauttaa kun kuitti hukassa. Ei onneks ärsytä yhtää..

   Poista
  4. Voi ei! :( No jopas oli... Harvemmin ne noin paljo kutistuu, vaikka on kuinka halvalla tehty.

   Poista