6.6.2013

Reissukuumetta

Mä olen 26-vuotisen elämäni aikana käynyt tasan ja tismalleen Ruotsissa noin 10-11-vuotiaana (ihan siis maissa, en pelkästään satamassa pyörähtämässä) ja aviomies viime vuonna Tallinnassa viikonloppureissulla. Meille on molemmille tulossa ihan mukava summa veronpalautuksia, jotka päätettiinkin sitten laittaa ensimmäiseen yhteiseen ulkomaanmatkaan! Pikkuneiti lähtee myös mukaan.

Mitään viikon tai kahden rantalomaa ei nyt kuitenkaan ole suunnitteilla - meistä kumpikaan ei ole sellaisesta oikein edes kiinnostunut. Ajatuksena olisi lähteä pidennetyksi viikonlopuksi kaupunkilomalle Eurooppaan. Tällä hetkellä varteenotettavin vaihtoehto olisi Praha ja ajankohta ensi kevät.

kuva
kuva
Hotellit ja lennot (Norwegianilla) ovat edulliset ja kuulemani mukaan maan hintataso on myös alhainen verrattuna Suomeen. Ja meille historiafriikeille löytyy varmasti kaikkea nähtävää ja koettavaa!

Nyt sitten kaivattaisiinkin hieman ihmisiltä kokemuksia! Jos olette tuolla päin reissanneet, niin otamme vastaan hotellisuosituksia, ravintolasuosituksia ja myös kokemuksia Norskilla matkustamisesta. Ja mitä kannattaa ottaa huomioon Tshekkiin matkustettaessa. Veli ja hänen avovaimonsa sekä kaasoni avomiehensä kanssa ovat lähdössä interrailille heinäkuun alussa ja heidän reitillään on tällä hetkellä myös Praha, mutta kaipaisin nimenomaan suosituksia ihan vain viikonloppumatkaa koskien. :)

2 kommenttia :

 1. Mä matkustin Norskilla Englantiin viime vuonna ja mulla ei oo siitä kyllä pahaa sanottavaa. Kaikki meni nappiin, lento saapui ajoissa ja mut otettiin tosi hyvin huomioon, kun matkustin kyynärsauvojen kanssa. Tietysti se oli enemmän lentokentän palveluista kiinni kuin Norskista.
  Lentoemännät puhuu aika heikkoa suomea, ainakin noilla kahdella lennolla, mutta kyllä ne ihan siis ymmärsi mitä niille yritti kertoa. :D
  Koneet olivat siistit ja melko uudet, joten mä voin lämpimästi suositella itse Norskia. :)
  Prahasta mulla ei valitettavasti oo kokemuksia, se on vielä näkemättä meiltäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla! Meillä onneksi molemmilla miehen kanssa taipuu lontoo sen verran sujuvasti, että ei nyt niin väliä ole, puhuvatko lentoemännät suomea ollenkaan. :)

   Aina vähän arveluttaa kaikki todella halpa, että onko niissä sitte laatu mukana. Tutut on lentäny Ryanairilla ja kaikki on menny mukavasti, mutta valitettavasti se ei lennä Prahaan ollenkaan. :)

   Poista