27.6.2013

Ale ale ale!

Heti näin alkuun sanon, että en hyödy näistä tälläisistä mitään, kunhan omaksi ja muidenkin iloksi näitä linkkailen. On nimittäin muhevia alennuksia!

Brandoksella on järkyttävän hyviä alennuksia ja mä olen kenkälakossa... *mutinaa muminaa ja murinaa* Kuvissa itelle mieluisia ihanuuksia, mutta löytyy sieltä varmasti muillekkin jotain... :D Kuvat Brandokselta.


99€ -> 39€
95€ -> 38€
109€ -> 54€

Myös muista paikoista löytyy kivoja alejuttuja. Lottovoitto ennen kesän alennusmyyntejä olis kyllä niin kova juttu. Eikös vain?

H&M 20€
Tämmösiä kannattais alesta ostaa. H&M 12€.
Droooool! H&M 12€.

Ja sitten jotain myös niille pikkuihmisille. Mä poden usein huonoa omatuntoa, kun ostan itselleni jotain, mutta tyttärelle voin ostaa vaikka ja mitä ilman sitä huonoa omatuntoa.

POMPdeLUX 13,48€
POMPdeLUX pojalle 11,48€
Lindex 6,95€
Lindex 6,95€

Siinäpä niitä taas oli. Jos sateet loppuvat tänään ajoissa, ajattelin suuntaavani tytön kanssa iltapäivällä hieman katselemaan aleja (ja raahaan miehenkin mukaan, jos se vain suinkin jaksaa töiden jälkeen), jos nyt jotain ihan must havea löytyisi. Ja pakko mennä ostamaan puuterin väriset rintsikat, että voin käyttää toista New Lookin paitaani, joka olikin oranssin sijasta valkoinen... ;)

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Minä, joka en käytä pinkkiä ja en oikein voi edes sietää leopardikuviota, menin ihastumaan ihan totaalisesti noihin ensimmäisiin kenkiin... Onneksi en voi/kehtaa/pysty ostaa. :D

      Poista