12.8.2013

Bad blogger

Huono bloggaaja, koska en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Ja syy siihen on se, että vietimme juuri viikon vanhempieni luona, joten oltiin koko ajan joko menossa tai sitten pidin seuraa ipanaattorille isin sairastaessa (tiistaista sunnuntaihin) ja muiden ollessa töissä.

Nyt ollaan kuitenkin kotona ja aion taas kunnostautua. Ja jopa kuljettamaan kameraa mukana. Alkuviikko nyt on kuitenkin taas kiireinen, koska tänään on oikeasti koko päivä metsästetty Pikku-M:lle sopivan kokoista ja HINTAISTA sänkyä. Jatkettavat lastensängyt on aivan järkyttävän hintaisia muualla kuin Ikeassa. Ja meille lähin Ikea on satojen kilometrien päässä, joten ei kannata lähteä hakemaankaan. Huominen menee siivotessa ja keskiviikkona pidän kauden ensimmäiset Me&I-kutsut. Itse en siis todennäköisesti pidä kun vain nämä yhdet, mutta ovat kauden starttipäivänä. :) Loppuun pari kuvaa pirpanasta ja huomenna mahdollisesti viikonloppuna juhlituista häistä asukuvaa, jos on edes puoliksi siedettävä kuva.

Seinäjoen Gringos Locosissa syömässä.
Onnellinen uudessa sängyssään. Onpa "poikavärinen" kuva.

4 kommenttia :

 1. Jaa no löysitte kuitenkin hyvän sängyn neidille :) Mä just tilasin pojalle koulupöydän ikeasta, eikä ollut pahat toimituskulut huonekaluksi. 10e tuli hintaan lisää, aina halvempi kuin jos ois omilla bensoilla kurvannu hakemaan :)
  Teiän neiti on kyl niin soma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin kanssa, että jos olisin tilannu netin kautta sängyn neidille, mutta olis tullu satkun verran postikuluja päälle! Mutta onneksi Sotkasta löytyi tuommonen kiva sänky ja sopiva patja. Ja otti vähä hinnastaki pois, ku tinkasin... :D

   Poista
  2. Satasen verran :O ohhoh! Meiltäki on aika matka kuitenki Lempäälään, eikä tullu ku sen kympin verran.. Kumma juttu.

   Poista
 2. Kiva sänky! Meilläkin tulee jossain vaiheessa "isomman" lapsen sängyn hankinta ajankohtaiseksi. :)

  VastaaPoista