27.8.2013

Theme parrrrrrrrty!

Hääblogin puolella viime syksynä jo kirjoittelinkin meidän uudehkosta perinteestä pitää kaveriporukalla teemabileet kerran vuodessa. Aiempina kertoina on siis juhlittu tälläisissä merkeissä:

Pikkuveli <3

Ensimmäisenä vuotena teemana oli siis Meksiko ja toisena 20-luvun amerikkalainen salakapakka. Molemmat juhlat olivat kerta kaikkiaan menestyksiä ja kaikilla oli ihan huippuhauskaa. Myös paikallinen räkälä on molempina vuosina tullut tutuksi ja siellä on saatu hyvää palautetta. Varmaan tuotu vaihtelua kanta-asiakkaiden loka-marraskuisiin lauantai-iltoihin... ;)

Tänä vuonna teemajuhlat muuttuvat ainakin sen verran, että järjestävä taho muuttuu ja sen myötä ehkä myös paikkakunta. Yleensä veljeni Miip ja hänen avovaimonsa Oot ovat järjestäneet juhlat, mutta tänä vuonna Oot lähtee vuodeksi pääkaupunkiin opiskelemaan, joten juhlien vetovastuu siirtyi itselleni ja kaasonanikin toimineelle ystävällemme J:lle. Otimme J:n kanssa suunnitteluvastuun innolla vastaan ja pienen tuokion ideoituamme yksi teema ylitti muut ihan täysin. Tänä vuonna juhlitaan sitten tähän tyyliin... ;)


Eli siis kenellekkään tuskin jäi epäselväksi, mutta merirosvoteemalla mennään! Meillä on jo jonkin verran esimerkiksi ruokasuunnitelmia valmiina. Ruokahan viime vuoden tapaan hoidetaan kaikki tuo jotakin-periaattella, ettei tarvitse vain yhden tai kahden ihmisen maksaa kaikkea. Ruokaan halutaan tuoda hieman Karibian makuja, johon kaipaisinkin hieman osaavien tahojen vinkkejä. Mitä kaikkea sitä voisikaan tarjota, mikä olisi helppo toteuttaa?

Meillä J:n kanssa ideat lähti tämän teeman pohjalta heti rönsyilemään hirveästi niin asujen kuin koristelujenkin suhteen. Myös pieniä kilpailuja on helpohko toteuttaa viime vuosien hengessä. Itselle on ainakin katsottuna jo Punanaamiosta paita ja löytyypä kaapista valmiiksi jo täydelliset kengät ja ehkä hamekin! ;)

En malta odottaa! Yarrrrrrrr!

6 kommenttia :

 1. Mahtava idea! Ja voi miten hienot nuo 20-luvun asut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) http://ainutlaatuiset.blogspot.fi/2012/10/20s-salakapakka-teemabileet.html Tuolta löytyy lisää kuvia noista 20's bileistä! :) Näkyy poikienki hienot asut, joihin hekin kyllä panostivat todella hienosti.

   Poista
 2. Oooh! Me pidettiin kaverin kanssa teemabileitä useana vuonna peräkkäin, teemoja oli mm seuraavia:
  Meksikolaisbileet
  Ammattilaisilta
  Hawaian Beach Party
  Lastenkutsut
  Piraattibileet
  Kasarikutsut

  Täältä löytyy allekirjoittaneen juhlalookeja eri bileistä: http://elisanelamaajatuunauksia.blogspot.fi/2013/06/hulluttelua.html

  Oli ihan huikeeta, jonka vuoksi ajateltiin kyhätä tänä vuonna taas pitkästä aikaa Halloween bileet! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sun kasarilook on ihan hillitön! :D

   Ja ihan varmasti pidetään sitten hauskaa, kun bileiden aika taas koittaa marraskuulla. :) Ja sitä ennen nautitaan suunnittelusta!

   Poista
 3. Voi teemabileet on niin hauskoja, ja kaikki muutkin tilaisuudet joissa saa hullutella asujen kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään! Ja varsinkin, kun koko porukka on mukana hommassa ja panostaa kaikkeen pukeutumisesta juomisiinsa. :) Meksikobileissä arvatenkin nimittäin kulutettiin hullut määrät tequilaa ja oluenjuojat kittas Solia, 20's-illassa kuplivaa ja viskiä meni melkoinen määrä. :) Tulevissa juhlissa se on sitten varmaan rommia ja punaviiniä! ;)

   Poista