23.8.2013

Syksy se vain tulee.

Ja niin myös uusi sesonki kauppoihin. Ainakin tällä hetkellä, katseltuani täällä Suomessa olevissa liikkeissä olevaa valikoimaa, reaktio on ollut lähinnä blääh. Telttaa teltan perään, tylsiä kuoseja ja meidät plussanaiset on taas vähän jotenkin unohdettu. Aivan kuin ei voisi olla kurvikkaampi ja pukeutua silti trendikkäästi. Värit kuitenkin ovat kauniita ja kylläpä niitä helmiäkin on löytynyt! Viininpunainen on omasta mielestäni ainakin ihan superkiva tällä kaudella.

H&M aiheutti kaikista kovimman blääh-reaktion, kun tutkin verkkokaupassa H&M +-syysmallistoa. Tässä kuitenkin muutama silmää miellyttävä vaatekappale, joista ainakin nuo housut joudun varmaan laittaa tilaukseen. Kaikista löytyy myös muita värejä.Lindexin Generous-valikoimakaan ei kovin vakuuttanut. (Ehkä mä olen vain liian kranttu!) Housut olivat hyvän näköisiä kaupassa niitä katseltuani ja monien farkkujen materiaali oli ihanan pehmeä, josta itse ainakin pidän. Myös takkeja oli pari kivaa, mutta valitettavasti tätä kollaasissa näkyvää biker-mallia ei ollut täällä Pietarsaaressa liikkeessä ollenkaan. Mielestäni tämä kollaasi menisi asuna ihan täydellisesti. Herkkä pitsipaita yhdistettynä rouheampaan nahkarotsiin - toimii!Pakko on kyllä hieman myös nillittää näistä hinnoista, mitä plussakoon vaatteista revitään. Laatu ei ole kummoista suurimmassa osassa ja silti hinnat ovat omasta mielestäni ihan hirveitä. Noh, köyhänä on helppo valittaa hinnoista... :)

Briteissä toimiva New Look yllätti taas kerran positiivisesti, koska pluskokoisten puolella oli taas kerta kaikkisen ihania vaatteita! Ja hinnatkin ovat köyhän kukkarolle mahtavia, kun postikuluihinkaan ei kulu kuin vitosen verran. Olisin voinut tehdä vaikka kuinka monta kollaasia ihanista vaatteista, mutta tyydyin nyt vain muutamaan helmeen ja yksiin ihaniin kenkiin.Olisihan näitä nettikauppoja vielä vaikka kuinka, joista linkkailla tuotteita, mutta nämä ovat sellaisia, mitä itse tykkään eniten käyttää. Nyt vielä, kun löytäisin ne täydelliset kiilakorkonilkkurit syksyksi, niin olisin onnellinen. Tavallaan löysinkin ne jo Seppälästä, mutta en kyllä maksa ei-minkään-merkkisistä kengistä viittäkymppiä ihan vain kauneuden vuoksi...

Lopuksi vielä kuva ihanasta raitapaidasta, jonka tilasin Me&I-kutsuillani. Ensin netissä tämän nähtyäni, en oikein pitänyt väreistä, mutta luonnossa olin kyllä heti ihan myyty! Tykkään kovasti noista viininpunaisista kanteista ja napeista olalla ja pääntiellä. Löytyypä helmasta myös pieni viininpunainen pääkallo. ;) (Tiedän, peili on ihan kamalan likainen... Tästä näkee myös aika hyvin tuon mun hiuspehkon kuivuuden.)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti