22.8.2013

Help me!

Nyt kaipaisin teidän ihanaisten apua.

Hiuspehkoni on ihan rutikuiva ja tällä hetkellä varsin kärsineen oloinen. En tahdo sitä kuitenkaan vielä leikata. koska yritän kasvattaa sitä (joopa joo, leikkaan varmasti syksyn aikana), mutta jotain tälle kuivuudelle pitäisi tehdä. Siispä tässä kohtaa te astutte kehiin. Mitä tuotteita suosittelisitte kuivien hiusten hoivaamiseen ja hellimiseen, että nämä edes jokseenkin näyttäisivät paremmilta?

En tahtoisi ostaa jotain vain kokeillakseni, auttavatko ne, vaan toivoisin ihan konkreettisia suosituksia omakohtaisten kokemusten perusteella. Hinta saisi mielellään olla suht. alhainen ja merkki mielellään helposti saatavissa, koska eihän täällä tuppukylässä mitään erikoista ole saatavilla... :D (Asiasta moottorisahaan, tänne avataan Emotion ja oon ihan super innoissani!)

Tässä Instagramiin (mua voi siellä seurata nimellä Miimuhirmuska) vähän aikaa sitten lataamani kuva, missä näkyy pään uusi väri, mutta aika heikosti kyllä sitä kuivuutta... Mutta trust me, sitä löytyy!


Help me!

4 kommenttia :

 1. Mulla kans hiukset kuivuu hirmu nopeesti, eikä ne oo tähän mennes millää kokeilemalla tuotteella parempana pysyneet :/ Mun parturi sano, et joillaki vaa on luontasesti kuivempi ja karheempi hiuslaatu, ettei niistä täysin silosia saakaan välttämättä. Aina kuitenkin käytän kuiville hiuksille suunnattuja shampoota&hoitoainetta, sekä joka kerta pesun jälkeen hiuksiin jätettävää hoitosuihketta joka erityisesti pitäis soveltua pohjoismaiselle hiuslaadulle. Lisäks muotoillessa käytän lämpösuojasuihketta... Hiusnaamioita vois sillon tällön koittaa vielä lisäks mut mun usko on jo loppu että tää kuontalo tästä kuivuudesta koskaan pääsis kokonaan eroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa settiä siis täälläkin noiden tuotteiden osalta. :) Oon niin kateellinen tuon mun puoliskoni hiuslaadulle, kun ne on kiiltävät, paksut ja paljon kauniimmat, kun mun... :D Sen oma värikin on kaunis. Bleh, miksi miehet saa tuommoiset jutut aina? :)

   Poista
  2. No niimpä! Meidän nuoremmalla pojallaki on pitkätpitkät kaarevat ripset. Ei mulla vaan! :D Kaikilla meillä kyllä on karhee hius, miehelläkin, mut sillä kuitenki ehkä vähiten-karhee :D

   Poista
 2. Ittellä oli kans sama ongelma. Sunsilkin punainen shampoo & hoitoaine (värjätyille hiuksille) vei multa ainakin hiuksista kuivuuden pois ja teki hiuksista eloisammat, pehmeät ja ilmavat. Sitä oon käyttänyt nyt jatkuvasti. Suosittelen! :)

  VastaaPoista