21.8.2013

Livbox alekoodi

Olette varmasti aikalailla kaikki jo kuulleet LivBoxista. Kyseessähän on siis kuukausittain saapuva laatikollinen kosmetiikkaa, osa näytekoossa ja osa täysikokoisia tuotteita. LivBox sisältää 4-6 kauneustuotetta; trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Tuotemerkkejä näin muutaman mainitakseni ovat mm. Essie, Estee Lauder ja Clinique.

Kuva LivBox-blogista

Huomasin aamulla Facebookissa mainoksen, jossa kerrottiin alennuskoodista, jolla saa mahtavan kymmenen euron alennuksen boxin tilauksesta! En siis malttanut mieltäni, koska olen jo kauan haaveillut LivBoxin tilaamisesta, joten laitoin kuukauden tilauksen vetämään ja hintaahan sille jäi alennuksen jälkeen vaivainen 5,90€. En malta odottaa, että saan syyskuun laatikon ja sen sisältämät yllätykset!

Nyt siis kaikki kiinnostuneet, kannattaa naputella kampanjakoodiksi syyskuu ja tilata edes kuukaudeksi boxi itselleen, koska 5,90€ ei todellakaan ole paha hinta!

3 kommenttia :

  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä harkita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Menee harkintaan. Mä oon kanssa pitkään arponut ottaako toi vaiko ei ja tuo ei kyllä nyt ole todellakaan pahanhintainen enää...

    VastaaPoista
  3. Itsekin kyllä monta kertaa tuota miettinyt ja pohtinut, mutta yhden kuukauden boksin testaaminen vajaalla kuudella eurolla kyllä melkein pakotti tilaamaan. :)

    VastaaPoista