11.10.2013

Air Wick Black Edition-buzzausta

Kuten aiemminkin olen kertonut, olen siis buzzador ja saan aina välillä testattavakseni erilaisia tuotteita Buzzadorin kautta. Lisää asiasta voitte lukea täältä.

Viimeisin testiin tullut tuote on siis Air Wick Black Edition-tuoksukynttilät. Näissä on sellainen jännä ominaisuus, että kipon kuvio vaihtaa väriä kynttilän palaessa, ilmeisesti jonkin pohjalla olevan elektronisen osan johdosta. Mielenkiinnolla odotan, että saan kokonaisen kynttilän poltettua loppuun (palavat siis todella kauan, paketissa taidettiin luvata jopa 30h polttoaikaa), että pääsen käsiksi mekanismiin. Nörtti minussa vaatii nähdä sen! Tahdon myös tietää, saako sen sieltä pois nätisti, että näitä kauniita kippoja voisi käyttää vielä myöhemminkin.


Palaessaan siis tuo kuvio vaihtaa väriä sinisestä alkaen ja siitä sitten kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuen. Meidän pikkuneiti oli sitä mieltä, että nämä ovat ihan maagisia ja tuijottelikin ensimmäisellä sytytyskerralla värin vaihtumista ihan haltioissaan.


Tuoksu näissä kynttilöissä on ihana. Tuota Purple Blackberry Fig-tuoksua en ole vielä ehtinyt polttamaan, mutta Mulled Wine & Cinnamon Apple on ainakin todella hyvä. En tosin suosittele polttamaan kovin montaa yhtäaikaa, nimittäin yksikin kynttilä riittää tuoksuttamaan meidän ISON olohuoneen.

Eilen sytytin kuvan kynttilän kolmannen kerran ja harmikseni huomasin sen elektroniikan joko menneen rikki tai sitten asiaan vaikutti se, että kynttilä oli alkanut palaa epätasaisesti. Värin vaihtuminen ei nimittäin enää toiminut kunnolla, vaan alkoi sinisenä, vaihtui vihreään ja loppui. Sitten taas uudestaan sininen, vihreä ja loppu. Välillä väri ei vaihtunut ollenkaan. Tämä tapahtui nyt ensimmäisen kanssa, joten voi olla, että se oli vain "maanantaikappale" tai sitten ei ole tykännyt pitkistä polttoväleistäni. Kolme lisää testattavaa vielä, joten saas nähdä, käykö kaikille näin.

Mutta kaikenkaikkiaan tälläiselle kynttiläfanille nämä ovat mieluisia testattavia näin syksyn ja pimeän tullen. Myös ystäväni Jenn nähtyään tykästyi näihin ja piti kovasti tuoksuista. Mitäs mieltä siellä ruutujen toisella puolella ollaan näin kuvien perusteella?

2 kommenttia :

  1. Noh, joko avasit kynttilän? Mäkin haluaisin käyttää lasin valoineen uudelleen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole avannut, kun ensimmäistä kynttilää on edelleen jäljellä! Noissa on kyllä tooooodella pitkä paloaika, vaikka melkein joka ilta on hetken tullut poltettua. :)

      Poista