1.10.2013

"Tulppa"palvelu R.E.D.D.

"Tulppa" tarkoittaa siis tamponia. Rakas aviomieheni on antanut niille sellaisen nimityksen, koska olen niin monta kertaa joutunut hänet komentamaan kauppaan unohdettuani ostaa noita pumpulipötköjä ja kriiseillessäni alkaneita kuukautisia ilman suojia. Ehkä hänestä tuntuu mukavammalta sanoa menevänsä ostamaan tulppia, kuin tamponeita... Jopa Pikku-M kutsuu niitä jo sillä nimellä, vaikkei käsitä, mitä ihmettä niillä tehdään.

Mutta nyt se on ohi! Nimittäin miehen pakottaminen tamponikaupoille. Löysin aiemmin blogista, jonka nimeä en kyllä valitettavasti muista, vinkin R.E.D.D. Free-palvelusta, jonka nettisivuilla he luonnehtivat itseään näin:

"R.E.D.D. Free tarjoaa jäsenilleen mainosrahoitteisia tamponeita täysin ilmaiseksi. Tämän mahdollistavat asiakasyritykset, jotka mainostavat tamponipakkauksissa, saaden samalla erittäin kohdennettua markkinointiviestintää.

Tarjoamme innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja markkinointiin ja myyntiin. Työskentelemme 360°- konseptilla kattaen useita viestintäkanavia maksimoidaksemme asiakkaan viestin. Asiakkaitamme ovat yritykset, jotka kohdistavat markkinontiaan naisiin tai jotka haluavat tulevaisuudessa tavoittaa heidät. Yrityksemme perustamisen jälkeen, 2011 Ruotsissa ja 2012 Norjassa, meillä on ollut yli 30 kampanjaa. Asiakkaitamme ovat olleet mm. PUMA, ACO,  Orion Pharma, Orkla, Bic, Meda, Cederroth, CCS, Sanofi Pasteur, Impolin, Lindt, Norstedts, Scambox Entertainment, AIG jne. 

Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta ovat toteuttaneet enemmän kuin yhden kampanjan kanssamme.
Tietokantamme avulla tutkimme jatkuvasti naisia ja heidän tarpeita, mielipiteitä ja elämäntyylejä. Tällä hetkellä tietokannassamme on 60.000 naista, joiden tietojen perusteella on mahdollista kohdentaa kampanjoita tehokkaasti."

Ilmaisia tamponeja kotiovelle kannettuna! Kelpaa minulle. :) Lisätietoa R.E.D.D.-palvelusta löydät heidät FAQ-osiostaan. En malta odottaa ensimmäistä pakettia, koska pääsin bloggaajana vip-kampanjaan mukaan, jolloin lähetys sisältää myös yhteistyökumppaneiden tuotteita, joista tulen varmasti vielä kirjoittamaan lisää.


Suomen ensimmäinen R.E.D.D.-kampanja #ilovemyboobs alkaa ensi viikolla ja myös teillä on vielä mahdollisuus päästä siihen mukaan, jos rekisteröidytte 6.10. mennessä. Rekisteröitymään pääsee tästä. Eli nyt kannattaa rekisteröityä, jos vähänkään kiinnostaa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti