8.10.2013

Syyskuun LivBox-kokemuksia

Lupailin jo aiemmin kirjoittavani syyskuun LivBoxista arviota ja tässä se tulee! Olen ehtinyt testata kaikki tuotteet boxissa ja osa miellytti kovasti, kun taas yksi tuote oli hienoinen pettymys. Aloitetaan siitä pettymyksestä. (Kuvat lainattu LivBoxin sivuilta.)


Louis Wildmer cleansing milk (boxissa oli pieni näytetuubi, ei "kokonainen" tuote) oli kyllä henkilökohtaisesti minulle pettymys. Ajattelin, että hintavahko puhdistusmaito oikeasti puhdistaisi. Mutta ei. Meikkiä jäi varsinkin silmiin melko paljon ja kasvovedellä jälkeen päin ihoa sudittuani likaa jäi kyllä mielestäni liikaa vanulappuun. En ostaisi tämän kokeilun perusteella.


Boss Jour Pour Femme-tuoksunäyte ja vartalovoide olivat mielestäni ihanat. Tuoksu oli oikein miellyttävä, tosin kesto ei ehkä ihan sitä luokkaa, mitä tämän hintatason tuotteelta odottaisin. Tämä on kyllä yksi vaihtoehto kirjeeseeni joulupukille... ;)


Max Factor Wild Shadow Pots-luomiväri (täysikokoinen tuote) täytti odotukseni! Käsittääkseni tätä tuotetta oli boxeissa eri väreissä, omani oli kuvassa näkyvä kuparin sävy. Pigmenttiä oli mukavasti ja kesto hyvä. Myös kimallus oli kaunis, juuri sellainen, mistä tykkään. Ostaisin tämän kokeilun perusteella.


Peppy Galore Diva Toner for sensitive skin-ruusuvesi oli kyllä boxin ehdoton yllättäjä! Tuotteen luvataan poistavan iholta punoitusta, jonka se minun tapauksessani kyllä todella tekikin. Tuoksu on ihana ja olen käyttänyt tätä niin kasvovetenä, kuin ihan vain kasvoille suihkautettavana "piristeenä" ja ehdottomasti voisin ostaa tätä itsekin.


Dr. Bronner Magic Soap, joka oli boxissa joko nestemäisenä versiona tai palana (itse sain nestemäisen näytteen). Saippua on kasviperäinen, täysin biohajoava ja sisältää vain luonnollisia reilun kaupan öljyjä. Tämä oli myöskin mukava yllättäjä. Saippuan tuoksu oli ihanan raikas ja minttuinen ja pesuteho loistava. Hajut lähtivät käsistä mainiosti esimerkiksi kalan käsittelyn jälkeen.

All in all kiva boxi! Lokakuun vahinkotilauslaatikkonikin saapui tänään ja ensisilmäyksellä sisältää kyllä monta mielenkiintoista tuotetta, joita olen vähän kaipaillutkin mm. hajustamattoman Favoran käsivoiteen, Bonacure hiusöljyn ja lisää tuoksunäytteitä. Ja lisää Louis Wildmeriä. Saa nähdä, lunastaako merkin kuorintavoide mitenkään odotukset vai onko yhtä susi, kuin puhdistusmaito.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti