9.10.2013

What I used to look like

En varmaan koskaan ole kauheasti esitellyt vanhempia kuvia itsestäni? Yhdessä postauksessa taisi vilahtaa teinigoottivaihettani esittävä kuva, mutta ei siitä kovin hyvin selkoa saanut. Valitettavasti iso osa vanhoista kuvista esimerkiksi teinivuosiltani on kadonnut aikojen saatossa erinäisillä cd-levyillä ja tietokoneiden hajotessa. Mutta jotain kuitenkin löytyy tämänkin koneen kätköistä ja nyt voisinkin teille niitä vähän vilauttaa... ;)


En osaa sanoa, minkä ikäinen tarkalleen tässä olen, mutta veikkaisin noin 2-3 eli hyvin samaa ikää Pikku-M:n kanssa. Näen kyllä aika paljon samaa tuossa poseerauksessa oman tytön kanssa, mutta ulkonäöllisesti en niinkään. :) Huomatkaa väärissä jaloissa olevat kumpparit! Äiti aina sanoo, että veljeni kanssa ei muita kenkiä käytettykään, kumpparit oli parhaat ja rakkaat. 


Tässä tulikin sitten aika iso hyppy, koska kaikki kuvat tältä väliltä ovat paperiversioina vanhempieni luona tai hävinneet aikojen saatossa. Näissä kuvissa olen noin 15-17. (Katsokaa, miten isoilta mun silmäni näyttävätkään tuossa viimeisessä kuvassa!) Ja niin true evil! Tämän vaiheen alkuun vaikutti poika. Sama poika, josta kerroin jo tuolla Minä ja musiikki-postauksessa. Ja vaihe kestikin todella kauan, toki jalostuen ei-niin-teinigootiksi. Tämän vaiheen ansiosta löysin nykyisen aviomiehenikin. Jossain määrin vieläkin viehätyn hyvinkin goottityylisistä vaatteista, mutta en niitä kyllä enää päälleni vetäisi kuin naamiaistarkoituksessa. Ei vaan sovi omalle vartalolle - ihailen tosin niitä, joille se sopii!


Nämä kaksi ovat molemmat noin 18-19-vuotiaana otettuja. Ylempi voi olla "jopa" 20... :D Mulla on hirveä ikävä noin pitkiä hiuksia ja otsatukkaa. Väillä myös haikailen mustien hiusten perään, mutta onneksi tällä hetkellä järki sanoo, että pitäydytään tummassa ruskeassa. Mustaa kun ei saa sitten kirveelläkään pois...


Tähän loppuun sitten vielä pieni kuvat nykyistä tyyliäni kuvaavista vaatteista (tämä kuva on kyllä täällä jo nähty, mutta on kuitenkin niin kuvaava, että saatte sen uudestaan) ja viimeisimmästä vaatehankinnastani ja aikuisemmista kasvoista arkimeikkeineen. Nuo vihreät Zizzin farkut olivat jalassani tänäänkin harmaan paidan kanssa, ne ovat vain niin upean väriset ja ihanat jalassa! Tuo flanellipaita löytyi Halpa-Hallista edukkaaseen 10€ hintaan ja olen ihan rakastunut siihen! Juhlaan rakastan tehdä vielä oikein näyttävän ja tumman silmämeikin ja usein vaatteetkin menevät sinne mustan puolelle. Kovasti kuitenkin olen yrittänyt opetella sitä värien käyttöä, mitä näissäkin kuvissa näkyy. Onneksi kuitenkin tiedän, mitkä värit minulle sopivat ja mitkä eivät. Esimerkiksi vaaleanpunainen kokonaisuudessaan ja monet siniset ainakin yläosassa ovat ihan nou nou-meininkiä.

Muutosta näissä kuvissa noin kymmenen vuoden akselilla on tapahtunut aika paljon. Ja varmasti vain parempaan suuntaan, vai mitä mieltä olette? :)

7 kommenttia :

 1. Tällaiset koosteet on tosi kivoja. :) Kertoo jotenkin kivasti ihmisen elämästä, kun näkee vanhojakin kuvia. :) Hauska, miten goottityyli sulla onkaan ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään nähdä ihmisten kuvia vuosien varrelta. :) Varsinkin sellaisten, joita en nuorempana tuntenut, jolloin saattaa tulla isojakin yllätyksiä!

   Poista
 2. Kyllähän tuossa vähän on muutosta :P Kaunis oot ollut aina, mutta kun tuo goottimeikki on pesty pois, niin pääsee sun kauneus paremmin esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos kauniista sanoista! :)

   Oma naama näkyy nykyään kyllä paremmin, kun ei käytä kiloa kajaalia tai lineria jatkuvasti ja pitää kulmat luonnollisina. Nuo piirretyt viivat aiheuttaa tänä päivänä vain inhon väristyksiä... :D

   Poista
  2. Joo, luonnollisempi on aina parempi :D

   Mun blogissa ois nyt haaste sulle :)

   Poista
 3. Noi on upeita noi goottilookit, mutta ehdottomasti sopivat teineille paremmin kuin 25 iästä ylöspäin. Kaunis oot luonnollisella lookilla, komppaan edellisiä kommentoijia! Toi sun "ei-niin-teinigootti" -look muistuttaa kyllä aika radikaalisti mun omaa varhaisaikuisuuslookia, jolloin ramppasin ihan hulluna rokkikeikoilla ja festareilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Vielä, jos festareille eksyy, niin lookki on aikalailla noiden ei-niin-teinigootti-kuvien tyylinen ihan jo käytännönkin sanelemana. Ja mielelläni kävisin enemmänkin rokkikeikoilla ja festareilla, mutta ymmärrettävästä syystä se on vähentynyt. :) Viime viikonloppuna käytiin katsomassa Turmion Kätilöitä ja siellä keikalla tunsin itseni kyllä jotenkin liian ladylikeksi kiharretuissa hiuksissani ja korkkareissa, kun ympärillä vilisi enemmänkin sitä gootimpaa puolta edustavaa väkeä... :D

   Poista