5.11.2013

Au naturel

Minä, kuten varmasti monet muutkin naiset, arastelen näyttäytyä julkisesti ilman meikkiä. Varmasti se osakseen johtuu siitä, että en ole kovinkaan tyytyväinen ihooni, kiitos jättiläismäisten ihohuokosten ja epätasaisen värin punaisine poskineen (joista rakas aviomieheni muuten tykkää kovasti). Ajattelin kuitenkin nostaa omaa itsetuntoani meikkittömyyden kanssa ja julkaista hyvinkin naturelleja kuvia turpavärkistäni. Näissä ei hiuksillekkaan ole näytetty muuta kuin harjaa.


Kuvat on otettu siinä luonnonvalossa, mitä tällä hetkellä on tarjolla ja kännykällä, joten laatu nyt ei ole kaikista parhain. Mutta antavat varmasti oikean käsityksen tästä nassusta luonnontilassa. Kulmatkin ovat olleet pari kuukautta laittamatta, mitä nyt itse nyppinyt pahimmat rehotukset pois. Tukka ei tässä näytä pahalta, mutta todellisuudessa juurikasvu on kamala ja hiukset oikein huutavat uutta väriä.

Yleensä en tosiaan julkisilla paikoilla näyttäydy ilman meikkiä. Jonnekkin jos ollaan tyttösen kanssa lähdossä, oli se sitten vain leikkipuisto tai pikavisiitti kauppaan, laitan naaman ensin. Ja tämä johtuu ihan omasta itsetunnosta ja minäkuvasta. Kliseisesti sanottuna meikkaan siis itseäni varten. Ystävät ovat nähneet kyllä karmeimmankin juhlien jälkeisen krapulalookin, enkä heidän seurassaan välitäkään, miltä näytän esim. herätessäni.

Vertailun vuoksi laitan vielä kuvan, jossa näkyy hyvin arkilook. Ehkä meikkaan liikaa arkena joidenkin mielestä, mutta tälläinen tuntuu omalta. BB-voide, irtopuuteri, kulmat, rajaukset ja ripsiväri. Puuteria laitan BB:n päälle, koska mielestäni ne tuntuvat silti liian rasvaisilta, vaikka periaatteessa kai ovatkin tarkoitettu käytettäväksi yksin. Tälläisellä ihon rasvoittumisella puuteri on kyllä muutenkin aika pakollinen asia, ilman ei pärjää! Pakko muuten mainita, että yksi asia, josta kasvoissani tykkään, ovat nuo kaksi pientä luomea poskessa. Jollain tapaa ne ovat tosi söpöt... :D


Mitä ajatuksia tämä teissä muissa herättää? Lähdettekö helposti ulos ilman laittautumista?

8 kommenttia :

 1. Voi sinä onnellinen kaunotar, kun et kärsi tummista silmänalusista eikä tuo sun iho ees punoita :) Niin kaunis ilman meikkiäkin!

  Mäkään en lähe mihinkään ilman pientä ehostusta. Muuten voisin, mutta kun toinen kulmakarva on naturellina ihan hailakka verrattuna toiseen joten ne on pakko "maalata", ja tummat silmänaluset on ollut osa mun naamaa jo kakarasta asti. Joskus ala-asteella pojatkin luuli että mä oon ollu tappelus -.- Joten nekin on pakko laittaa ees vähän piiloon! Iho on muuten hyvä, mutta epätasasen punaläiskäinen, hyihyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Mun kulmat on luonnontilassa tosi vaaleat suhteessa niihin hiusväreihin, joita pidän, joten niitä on aina pakko joko väritellä tai sitten värjätä. Oon kyllä noiden silmänalusten kanssa ollu melko onnekas, koska ne eivät tummu pahemmin väsyneenäkään. Saa nähdä, joudunko kuitenkin joskus kärsimään pusseista silmien päällä, mitä ainakin isäni puolella on jonkun verran (vaariltani ne jopa leikattu). :)

   Poista
 2. Nätti sä olet ilman meikkiäkin, turhaan huolehdit :) Nuo pienet luomet ovat tosiaan hauskat! Mä olin ensimmäiset 25 vuotta elämästäni ilman meikkiä, mutta kummasti kun on tottunut meikkiä käyttämään, olo tuntuu puolialastomalta ilman sitä. :) Tai ainakin ripsiväri on niin kiva olla, jos ei muuta olekaan, kun ripset ovat niin olemattomat ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mä aina niin kateellisena katson sun luomivärejä, kun en oikeasti itse osaa loihtia samanlaisia, vaikka olenkin meikannut sieltä jostain 12-vuotiaasta asti enemmän ja vähemmän. :) Kahdella värillä saan jotain aikaan, mutta useammalla tuntuu, että näytän vain sotkuisesti meikatulta pubiruusulta... :D

   Poista
 3. Mäki haluaisin näyttää tuolta ilman meikkiä! Kaunis, ei voi muuta sanoa!! Itte meikkaan kyllä vähä turhanki harvoin; töihin tietysti, mutta vapaa-ajalla tulee kyllä meikattua harvemmin. Ainoastaan silloin, kun on tiedossa kyläilyä tai bilettämistä tms. Se johtuu suurimmaksi osaksi laiskuudesta, en vaan jaksa alkaa ehostamaan itteäni esimerkiksi kauppaan lähtiessäni. Joskus kauhistun ittekki ku ohitan kaupassa jonku peilin ja näen siinä vilahtavan mörköläisen, että olis kai sitä ny voinu ees meikkivoiteen ja vähä ripsaria laittaa!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla on niin alaston olo, jos lähden meikittä kauppaan, että on koko ajan sellainen ehkä häpeileväkin olo ja luulen kaikkien katsovan kuin jotain mörökölliä... :D Ainoat kerrat, kun pystyin itsevarmana kulkemaan ilman sen suurempia meikkauksia, oli silloin, kun mulla oli ripsipidennykset, jotka itsessään ei oikeasti kaivannu kaveriksi ku vähän kiiltoa ehkäsevää puuteria.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Sulla on tosi tasaisen näköinen iho ja kauniit silmät. :) Minäkin meikkaan itseäni varten - ihan oikeasti. Meikkaaminen on kivaa, ja nätissä meikissä on itsevarmempi ja mukavampi olo. Töihin en yleensä laita muuta kuin BB-voiteen, vähän valokynää silmien alle, puuterin, ripsarin ja nuden luomivärin. Mutta joskus saatan vetää kunnon sotamaalin ihan koti-iltaakin varten, koska se laittautuminen vain on niin kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itse myös silmistäni! Ne ovatkin mielestäni parasta ulkonäössäni. :)

   Ja nimenomaan, meikkaaminen on kivaa! Tykkään varsinkin juhliin meikkaamisesta, kun saa ihan luvan kanssa tällätä. :) Vaikka kyllä sitä tulee tälläydyttyä ihan vaikka vain elokuviinkin menemistä varten, koska se on niin mukavaa... :)

   Poista