14.11.2013

I got a job!

Kävin tänään työhaastattelussa. Ensimmäisessä sellaisessa tämän työnhakuni aikana. Ja tärppäsi! Joulukuusta korjailen työvaatteita äitiyslomasijaisena paikallisessa isossa pesulassa, enkä kyllä voisi olla tyytyväisempi. :) Oman alan töitäkin vielä, ei tarvinnut lähteä siivoilemaan tai vastaavaa (vaikka olisin kyllä ehdottomasti sitäkin tehnyt, jos olisin sellaisen työn saanut).

Oon niin onnellinen!

7 kommenttia :

 1. Mahtavaa, onnea! :) Tällä hetkellä taitaa olla vähän joka puolella Suomea työmarkkinoilla huono tilanne, joten tosi hienoa, että löysit työpaikan ja vieläpä mieluisen sellaisen. :) Itse en ole ihan koulutusta vastaavaa työpaikkaa vielä löytänyt, mutta olen kyllä tosi onnellinen, että on edes joku työpaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täällä kun on vielä tää kielihomma, että suomenkielisenä on vaikeampaa saada töitä, niin oon kyllä tosi tyytyväinen, että näinkin nopeasti tärppäs. Olin henkisesti valmistautunut pitempään odotteluun ja työnhakuun. :)

   Poista
 2. Jee, onnea!:) Mäki alotan maanantaina uuden työn, tosin vain määräaiksen sijaisuuden mutta silti. Kyllä 1,5kk:n kotona oleskelu jo alkaaki maistua puulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määräaikainen tämä minunkin paikkani on, mutta aika voi olla vuoden tai kolme, joten... :) Ja onnea sinnekkin uudesta paikasta! Itehän olen nyt kolme vuotta ollut kotona, mutta toki omasta tahdostani, kun ehdottomasti halusin olla pienen kanssa kotona. :)

   Poista
  2. Sulla onkin hyvä syy ollut kotona olemiseen :) Mä olin vasten omaa tahtoani, kun työt ois maistunu kyllä. Joten siksi kävi kotona oleminen raskaaksi. Helppoa ei lapsenkaan kanssa kotona oleilu ole pienillä tuloilla, mutta siinä oot kotona kuitenkin hyvän syyn puolesta ♥

   Poista