8.11.2013

"Pieni" ärsytyksen poikanen

Joka paikassa on hehkutettu tätä KappAhlin uutta 50 shades of grey-alusvaatemallistoa. Toki kyseiset hepeneet ovat minunkin mielestäni todella kauniita ja voisin helposti ottaa niitä omaan kaappiini. Kokojakin löytyi useammasta mallista tälläiselle plussakokoiselle naiselle. Mutta.

Koin pienoisia raivostumisen poikasia luettuani tämän jutun. Jutussa sanotaan seuraavasti:

"Kirjailija saneli kuitenkin omat ehtonsa. Malliston pitää olla suunnattu niin sanotulle aikuiselle naiselle, vaikka kirjan sankaritar onkin nuori. James halusi osallistua ideointiin ja suunnitteluun.
Hän myös vaati, että malliston mainoskuvien nainen onterveellä tavalla naisellinen ja hänellä on kurvit kohdillaan. 

Valittu malli on plusmallikokoinen ja 30 vuoden rajapyykin ylittänyt. Fifty Shades of Grey -alusvaatteiden koot alkavat tosin koosta 34, mutta jatkuvat kokoon 56 saakka. "

Katsotaas sitten vähän kuvia. Kuvat täältä.


Onko mun silmässäni jotain vikaa vai näyttääkö tämä malli muiden mielestä pluskokoiselta? Oikeasti pistää vähän vihaksi jo senkin takia, että tämän hoikan mallin sanominen pluskokoiseksi kyllä vääristää koko käsitteen. Mikä ihmeen pluskokoinen!? Minun käsitykseni plussakokoisesta mallista on jokseenkin tälläinen:


 Jep, ei mitään eroa tähän KappAhlin plussakokoiseen naiseen. Mitäs tuntemuksia siellä muissa herättää?

3 kommenttia :

 1. No kyllä ristus!!! Oon niin samaa mieltä sun kanssa. Joka kerta, kun jossain oikeesti näkee normaalikokoisia ja pluskokoisia malleja, tekee mieli nostaa voitontanssi pystyyn! Ensimmäinen muisto järkevästä mainonnasta näissä asioissa on ne Doven ekat mainokset ja mainoskuvat, joissa esiintyi ihan kaikenkokoisia, värisiä ja näkösiä malleja. Noi Kappahlin plusnaiset ei oo plussaa nähneetkään! Laihoja ne on, sillä minä normaalipainonenkaan en oo lähelläkään ton kroppanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään niistä Doven mainoksista, joissa oli ihan kaikenlaisia naisia. Miksi kaikkien pitäisikään mahtua samaan, epärealistiseen ja photoshopattuun muottiin? :) Samalla voisivat myös panostaa esim. "normaalin" pituisiin malleihin. Harva nainen oikeasti on sitä lähemmäs 180cm, vaikka toki heitäkin on.

   Poista
 2. No just. Todellinen plussa.

  VastaaPoista