1.11.2013

R.E.D.D.-paketti

Lupasin jo aiemmin kirjoittaa R.E.D.D.-pavelun kautta saamastani vip-lähetyksestä, mutta kameran ja tietokoneen välisen yhteistyökyvyn puute vaikeutti tätä huomattavasti ja sain kuvan kamerasta ulos vasta tänään. Kun paketti saapui kotiovelle ja sen avasin, hihkuin innosta, koska en ikinä olisi odottanut näin kivaa ilmaissettiä! Oma pakettinihan tuli osana vip-kampanjaa, johon bloggaajana pääsin. Tältä paketti siis näytti:


Paketissa saapui seuraavat tuotteet:
  • 8kpl paketti R.E.D.D.-tampooneja, jotka mielestäni olivat ihan yhtä hyviä, kuin kaikki muutkin aikaisemmin käyttämäni vastaavat. Tämän syväluotaavampaa analyysiä näistä kukaan tuskin vaatii... :D
  • Oriflamen vedenkestävä ripsiväri ja saman merkin käsivoide. Ripsiväri ei ollut ihan my cup of tea. En tykkää tuollaisista muoviharjoista, mikä tuossa ripsivärissä on, vaan ihan niistä perinteisistä pörröisistä versioista. Ripsiväri ei tehnyt mitään oikeutta omille ripsilleni, jotka ovat suhteellisen pitkät ja tuuheat jo itsessään. Tylsä, jos minulta kysytään! Käsivoide on jäänyt käyttämättä, koska olen diagnosoinut itselleni jonkin asteisen allergian jotain kemikaalia kohtaan, mitä näissä rasvoissa käytetään ja olen siirtynyt käsien hoidossa puhtaaseen neitsytkookosöljyyn (Johon olen rrrrrrrrakastunut!).
  • Röhnisch-alushousut herkullisen pinkkeinä pitsiprintillä. Nämä olivat omat suosikkini paketin tuotteista! Ja jopa koko oli hyvä omalle hehtaariarselleni. :D Alushousut vaikuttavat kyllä todella laadukkailta, eikä materiaalikaan hiosta, mikä on kuitenkin aika olennaista urheiluvaatemerkille.
Paketti oli oikeasti siis todella hyvä ja kiva, vaikka kaikki tuotteet eivät minulle hyviä olleetkaan. Jonkun aikaa paketin saapumisen jälkeen sähköpostiin tupsahti kysely pakettiin liittyen, johon vastaamalla varmistin seuraavan paketin saannin. Ei ollenkaan iso homma! En voi kuin suositella. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti