3.7.2013

Vähän outfittiä

Tänään iltapäivällä pimusen kanssa kaupungille lähtiessäni vetäisin päälle uusimman alelöytöni ja sen kaveriksi toiset lempparifarkkuni.


Paita löytyi Lindexistä Generous-puolelta ja hintaahan tälle jäi -50% jälkeen vain reipas 12€. Koitin samaa paitaa ensin armyvihreänä, mutta jostain syystä se ei sopinut ainakaan silmään yhtään. Tykkään armyvihreästä värinä todella paljon, mutta jokin siinä paidassa tökki. Eräästä toisesta blogista bongasin aiemmin tismalleen saman tarinan. ;) Paidassa on myös pitsinen rintatasku, joka ei kuvassa näy. Tästä paidasta (ja samoin toisesta alelöydöstäni) tekee erikoisuuden vaatekaapissani se, että se ei ole tyköistuva. Yleensä käytän aina istuvia malleja, mutta nyt olen tykästynyt näihin vähän löysempiinkin kovasti, kunhan koko on oikea eikä paita näytä miltään säkiltä päällä. Tämän kanssa niin sopisi joku isohko statement-koru... :)

Farkut on ostettu keväällä Zizzistä ja ovat todellisuudessa semmoiset kunnon irkkuvihreät. Meidän eteisessä on tosi huono valo, niin ei väri ei toistu kuvassa oikein, kun ei salamaakaan voi käyttää näin peilin kautta kuvatessa. :) Zizzistä saa kyllä ihan mielettömän hyviä housuja, mutta hinta onkin sitten jo toinen tarina... Nämä yksilöt eivät "kauhean kalliit" olleet lähtöhinnaltaan, mutta lempparifarkkuni olivat sen hintaiset, etten varmasti koskaan enää omista niin kalliita housuja. Näiden kaverina mulla oli vielä oranssit ballerinat. Plus sitten tietysti tuo hemmetin mustelma kädessä. Olen viikon aikana vetäissyt tuon tasan saman kohda kaksi kertaa ovenkahvaan ja nyt se on ihan punaisenkeltaisenmusta...

Housuista puheen ollen. Muistatte varmasti, kun hihkuin tilanneeni HenkkaMaukalta puoleen hintaan housut, joita olin kuolannut jo kauan. Noh, ne saapuivat ja ihanathan ne olivatkin. Mutta en jumankauta saanut niitä vedettyä jalkaani, koska ne ottivat kiinni POHKEISTA. Monesti olen joutunut housut hylkäämään esim. reisiin jumittumisesta, mutten vielä kertaakaan pohkeisiin, vaikka muhkeat sääret omistankin. Kyllä pisti harmittamaan, koska pidin housuista kovasti ja seuraava koko olisi varmasti ollut vyötäröltä heittämällä liian iso.

Mitäs muuta tänne sitten kuuluu tällä hetkellä. Olin viikonloppuna tyttöjenillassa ja voi sitä naurun määrää! Vaikka välissä on vuosia ja taas vuosia, ettei olla nähty porukalla, niin olo oli kyllä sellainen, että oltaisiin oltu koko ajan yhdessä ja tiiviisti tekemisissä. Mutta se vanhoista ja pitkäaikaisista ystävistä tekeekin niin ihania - heidän kanssaan voi jatkaa aina siitä, mihin jäätiin viimeksi. :) Kiitos rakkaat, pus!

4 kommenttia :

  1. Mulla on kans niin tömppäpohkeet, että monet "pillifarkut" on jääny ostamatta sen takia ettei vain nouse nilkkoja ylemmäs :D Kerran oikein kokeilin yksissä housuissa, mihin kokoon asti pitää mennä että pohkeet mahtu, niin 3-4kokoa suurempiin mitä oikesti oon :D ja sithän ne hylly muualta. Ihme touhua.

    Ja samoin jotku saappaat jää pohkeista kiinni, ettei vetoketjua saa ylös asti. Ärsyttävää. Suatana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todella ärsyttävää! :D

      Mun on monesti turha edes haaveilla saappaista, kun oon keränny nää kaikki kiloni niin tasaisesti ympäriinsä, että pohkeet on saanu oman osansa, joten en saa saappaita kiinni... Monella plussakokoisellakin kuitenkin on kapoiset sääret ja nilkat, mulla tää on ihan puhdas sukuvika (Thanks Mom!). :D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää tuo paita sulla, ja kiva yhdistelmä noiden farkkujen kanssa! Ja pohjeongelmainen löytyy täältäkin, joustamattomista saappaista on turha edes haaveilla... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkäsin itekki tästä yhdistelmästä. Tosin tuo paita nyt menee melkein minkä tahansa alaosan kanssa, on niin muunneltavissa. :) Mahtilöytö!

      Mulla on yhdet saappaat, joissa on "ryppyvarsi", jonka saan melko ylös pohkeeseen. Olisivatko Spirit-merkkiset. Tokikaan eivät nouse ihan äärimmilleen ylös, mutta näyttävät selvästi saappailta jalkaan laittaessa, eikä kukaan pääse luulemaan nilkkureiksi. :)

      Poista