5.9.2013

Ärsytysmaksimus (ja niitä kuulumisiakin)

Meinasin tulla kirjoittamaan kuulumisia kännykästä otetuilla kuvilla höystettynä, mutta taas kerran mun luurini on hukannu kaikki kuvat jonnekkin taivaan tuuliin! Nyt kyllä ärsyttää niin lujaa ja haluan uuden puhelimen...

Mutta vähän niitä kuulumisiakin sitten. Jussilla loppui lomat maanantaina, joten sen suuremmat tekemiset on vähän rauhoittuneet, kun ei enää voi extempore lähteä autolla jonnekkin. Ollaan Pikku-M:n kanssa kuitenkin aamuisin käyty avoimessa päiväkodissa, jonne siis vanhemmat saavat mennä alle kouluikäisten lasten kanssa leikkimään ja saamaan vaihtelua siihen kotona olemiseen. He järjestävät myös pientä ohjelmaa lähes joka päivä - eilen laulettiin porukalla lastenlauluja. M tykkää ihan hurjasti, kun on paljon tekemistä ja muita, suunnilleen saman ikäisiä lapsia ympärillä. :)

Eilen kuulin juuri avoimessa pk:ssa, että naapurikaupunkiin (20km päässä) avataan 50's-tyylinen ravintola, joka tarjoilee mm. laadukkaita hampurilaisia, joihin tehdään pihvitkin paikan päällä. Ravintoa tulee olemaan myös oikeasti lapsiystävällinen (juttelin asiasta tulevan ravintoloitsijan kanssa) ja kunnolla 50-luvun henkeen sisustettu ja musiikkia myöten autenttinen. Miten hienoa!

Täällä alkaa lämpöisistä päivistä huolimatta olemaan jo niin syksy. Sen aistii ihan kaikessa. Keittiön ikkunasta katsellessa eteen piirtyy tälläinen puistomaisema:


Keltaista alkaa olla siellä täällä ja tuuli on kylmä. Mutta silti on saatu onneksi nauttia muuten niistä lämpimistä ja aurinkoisista päivistä edelleen. Tykkään juuri sellaisista syyspäivistä, kun lehdet kellertävät jo, mutta on edelleen sellainen sopivan lämmin. Ei tarvitse kaivaa takkia päälle ja lapsukainenkin menee ilman haalareita.

Viikonloppuna, tarkemmin lauantaina, päästään juhlimaan rakkaan ystäväpariskunnan kanssa heidän kymmenvuotista yhteistä taivaltaan Kokkolaan ja odotan iltaa kyllä innolla. Harmillisesti muutamat porukasta joutuvat jättämään juhlat välistä, mutta eiköhän me bileet saada aikaiseksi kuitenkin. :)

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti