3.6.2013

Puoli vuotta Facebook-päivityksinä.

Ajattelin jakaa teille viimeisen puoli vuotta valikoiduista naamakirjaan tekemistäni kuvattomista ja kuvallisista päivityksistä. Aloitetaan siis viime vuoden joulukuusta!

03.12.-12
Mullon huomenna sovituuuuuus... :) Riemuidioottina siellä sittennii hypistelen.

04.12.-12
Hieman nyt kyllä riepoo, kun digiboxi tykkäs kyttyrää tehdasasetusten palautuksesta, jonka tein, kun maksukanavat päätti lopettaa näkymisen ja asiakaspalvelusta käskivät tehdä sen yhtenä toimenpiteenä sen lisäksi, mitä tekevät sieltä päin... Liikaa teknologiaa, miksei vaan voisi olla vielä vhs laitteet ja kolme kanavaa.

06.12.-12
Pikkuneiti V. täyttää tänään 2v! <3 Mihin ihmeeseen tämä aika katoaa, vastahan M oli ihan sylivauva ja nyt se on jo iso tyttö. Sen kanssa voi jutella, osaa kertoa aamupalatoiveensa (:D), ymmärtää paljon asioita ja jaksaa joka päivä ihastuttaa oivalluksillaan. :)

Niin ja hyvää itsenäisyyspäivää vielä tämän päälle!


06.12.-12
Pikkuuselle bööötsejä! :D
 07.12.-12
Joku oli sitte sivuluisussa tuupannu ooppelin kylkeen. Ei kuulemma isoja vahinkoja, vähä maalia pyyhkäs pois. Toinen meidän autoista peräkanaa, johon joku törmää!

14.12.-12
Heh, tilasin tänään häitä varten pillejä ja paperipusseja. Noh, vähän ennenkä lähdettiin kauppaan ovikello soi ja nettikaupan yrittäjä seisoi oven takana paketti kädessään! Oli kuulemma tulossa muutenkin Jeppikseen tänään, niin ajatteli tuoda paketin itse samalla. Tätä on hyvä palvelu! :)

25.12.-12
"Ottaisitko sä leipää?"
"En."
"No entä mandariinia?"
"Eeen."
"No mitäs sä sitten söisit?"
"Hmmmmm... Käpyjä!"


28.12.-12
Hääpuku Volvon perällä, matkalla kohti kotia! :)

No on siellä vähä muutaki, muutama keissi Eteläntuliaisia... :D


02.01.-13
Ässän uudet vaatteet <3


 07.01.-13
Kyllä on puunattu ja tuunattu turpavärkkiä. Tukkaväriki odottaa kaapis.

Missähä välis mä ehtisin pahvi- ja kehysostoksille?


12.01.-13
Meni naimisiin henkilön Jussi V. kanssa

23.01.-13
Noni, vuoden ensimmäiset lätkäliput ostettu. Tappara - Pelicans!

11.02.-13
Voi pienen ihmisen pelon aiheet; banaanikärpänen. Kyllä, yksikössä. Aivan hirveä paniikki, kun keittiössä leijui yksi yksinäinen banaanikärpänen.

12.02.-13
Harvemmin tulee hömppätyttöleffoja katteltua, mutta oli tuo Mitä odottaa kun odotat ihan hyvä. :) Ja ihan kannattava katsoa jo ihan paidattoman Joe Manganiellon takia...

18.02.-13
Pakko muuten sen verran mainostaa, että käykää ihmeessä joskus Stefan's steakhousessa syömässä. Kallista, mutta oli kyllä hintansa arvoista ruokaa!

03.03.-13
Piti ostaa vaan M:lle tunika... Mutta ostinki myös itelle housut... Ensikosketus Me&I-vaatteisiin ja olihan ne ihania.

Mullon hei huhtikuussa kutsut... ;)


09.03.-13
"Isi, kuunnellaan Listoa pulimilla. Spotivaista!"

Lapsi tuli siis punaisten nappikuulokkeidensa kanssa isänsä luo ja tahtoi puhelimen kautta kuunnella Spotifysta Risto Räppääjää... :D


17.03.-13
Olipa ihana tulla kotiin, kun eilisen autoa korjannut aviomies oli tänään pessyt 2 koneellista pyykkiä, viikannut kuivat pyykit, pessyt tiskit ja siivonnut! <3

01.04.-13
No nii, nyt on kattottuna Walking Deadin season finaali (empähä itkeny) ja Game of Thronesin season premiere!

01.04.-13
Rakas aviomieheni, Jussi 5v. :)


06.04.-13
Muksuexpo,strösselipulla nom!


12.04.-13
Meinas itku päästä, kun puin M:ää ulos ja yhtäkkiä se hymyili nätisti, sanoi "Äiti minulla on tosi tosi hyvä." ja halasi sitten tiukasti. (Itku tuli jälkijunassa, kun oli jo mennyt isin kanssa ulos.) <3

20.04.-13
Olipa jännää kanakastiketta, ku ei ollu perus suurustetta. Suurustin sitte vehnäjauhoilla ja kastikeessa oli pienoiset ruskeakastikevibat. Mutta hyvää soli silti, M:le ainaki kelpas hirvittävä lasti... :D

01.05.-13
Viimeinen aamupala tässä asunnossa!

M on kaksi päivää itkeny, että "Minä tahdon omaan huoneeseen, mennään sinne uuteen kotiin jo!!". Veikkaan, että illalla, kun pitää mennä uudessa asunnossa nukkumaan, voi vähän tihkaista kuitenkin.


03.05.-13
Jumaleissön Iron Fistin kerran käytetyt popot (joita pitää sen verran vierailuttaa suutarilla, että laittaa toiseen korkoon uuden lapun) naamakirppikseltä 20€ postikulujen kanssa!! Eli popoille jää hintaa noin 13€! Hitto että oon onnellinen, olin vielä jonottamassa niihin ja ihan varma, etten niitä saa. <3

04.05.-13
Nyt ei voi sanoa, ku jumalauta mikä mies! Antti Raanta!

11.05.-13
Sokos hotel Presidentti. Täynnä venäläisiä tänä vuonna. Mutta parempi huone monta kymppiä halvemmalla! :)


12.05.-13
Kovaltshuk haetutti äsken pelissä huoltajilla itelleen pepsiä vaihtoaitioon, jonka sitte veljellisesti Radulovin kanssa jakoivat.

Diva, eh?


17.05.-13
Mikä ilma! Käytiin M:n kanssa oikeen pallojätskit syömässä. M ei perustanu omasta mansikastaan ja halus välttämättä syödä äitin kirsikka-valkosuklaan... No, oli se mansikkaki oikee hyvää!

18.05.-13
No nii, nyt olis rullaa päässä ja sitte jäädään jännityksellä odottamaan, mitä tästä tulee. Olo on niin kuin mummoilla konsanaan! :D

Päivällä hyvien ystävien häät, can't wait! <3


19.05.-13
Ei voi ku ihailla sveitsiläisten tahtoa ja yritystä! Koko turnauksen joukkueista heittämällä se, joka eniten ansaitsisi kultaa kaulaan.

22.05.-13
Hihittelin yöllä onnessani teinitytön lailla, kun heitin Twitterissä erään suosikkinäyttelijäni tweettaamaan kuvaan kommenttia ja kohta tuli sähköposti, että k.o. henkilö "on lisännyt tweettisi suosikkeihinsa".

Kyllä, joskus saa olla vähän teini. :))


22.05.-13
Sinne meni kynnet toviksi. Sniff! Nyt sitte operaatio omien kasvatus ja vahvistaminen!


29.05.-13
Oi jumalauta, ihmiset vois opettaa kersoillensa käytöstapoja! Mammat seisoo 10m pääs juoruamas, kun yksi muksu kaivaa tavaroita meidän rattaista ja toinen tuuppii M:ää halolla.... Ristus, että raivostuttaa! Komenna siinä sitte svenska talandeja, kun et osaa sanoa paljo muuta ku nej ja omat mammat vaan juoruaa ringis.

01.06.-13
Joo. Käytiin rannalla, oli superhauskaa ja neiti nautti, mutta jouduttiin lopettaa lysti lyhyeen, kun allekirjoittanut sai allergiakohtauksen asiasta x ja matkattiin sitten ensiapuun turvonneiden käsien ja jalkojen sekä hengenahdistuksen kanssa. Seuraavalla kerralla pumppaan itteni täyteen Histeciä...

02.06.-13
*M seisoo hyvin surkean näköisenä telkkarin edessä*
"Mikä sulla kulta on?"
"Mulla on vähän paha mieli..."
*Tallustaa mun syliin ja painaa päänsä mun rintaa vasten*
"Miksi sulla on paha mieli?"
"Nokun tuo on ihan typerä."
"Mikä?"
*kuiskaa hiljaa* "No tuo elokuva."

Repesin ihan totaaliseen huutonauruun, kun telkkarista oikeasti tulee joku ö-luokan jenkkikomedia. Ja tyttö oli niin surkean näköinen, että luulin sen satuttaneen itseään jotenkin tai vastaavaa...


(Heitin kommenttina samaan päivitykseen: Äsken se tuli isänsä kanssa keittiöstä kantaen kinkkuviipaletta, nosti sen ja sanoi "Äiti, possulle tuli pipi."... :DD Isi opettaa aina hienoja juttuja.)

Toivottavasti jaksoitte lukea ja toivottavasti tuli jotain "uutta" ehkä esille näistä. :)

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva postausidea! Oli hauska lukea näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! :) Mietin eilen, että kehtaanko tämmösen tehdä ja tänään sitte rohkaistuin.

      Poista