10.7.2013

Äärimmäisen hyvä asiakas

Niiden pitäisi Brandokselta varmaan tarjota mulle kahvit, koska olen todella hyvä asiakas. Ostan ihania kenkiä ja mainostan blogissani itse siitä hyötymättä. :) Mutta kuka voisi vastustaa -70% aleja? Varsinkin, kun saat 149€ popsut 44€! Vihdoinkin mulle on siis tulossa ne ihanat Lola Ramonan Angiet, joita olen kuolannut piiiiiiitkän aikaa, kun niihin ei ole ollut varaa sortua. No nyt sitten sorruin. Ja pistin samalla kolmet kengät myyntiin oikeuttaakseni oston. (Hopeiset korkkarit 40, neonpinkit korkkarit 40 ja mustat kiilat 39. Laittakaa viestiä driah87(at)gmail.com, jos pienikään kiinnostus heräsi. Halvalla lähtevät!)


Teki kyllä tiukkaa olla napsimatta sinne ostoskoriin muutakin, koska sieltä löytyi rakkauskenkiäni (eli Iron Fistiä ja Irregular choicea) reilusti alle 30€/pari. Äitini tilasi tälläiset ihanuudet, joilla oli hintaa vain 25€... ;) Kyllä, äitee osti juuri itselleen Iron Fistit!


Että sinne sinne sinne kaikki! Oli nimittäin oikeasti todella paljon kenkiä juuri tuohon 25€, joka on ihanista kengistä todella vähän. Ainakin mun mielestä. :) Mutta allekirjoittanuthan nyt on kenkäfriikki, joka ostaisi vaikka kuinka kalliit kengät, jos vain pystyisi. Jos saisin lottovoiton, tarvitsisin näille varmaan oman huoneen... Tai kaksion...

6 kommenttia :

 1. Jaa- eikö äiteen sais ostaa Iron Fistejä??? Oonkos ihan liian vanaha nille...??? ;-D

  VastaaPoista
 2. Tuli kommentti-ilmoitus sähköpostiinkin kommentteineen päivineen, mutta täällä ei näy mitään... Onkos muilla tätä ongelmaa? Itse ainakin huomannut, että bloglovinin kautta tänne bloggeriin kommentoidessa ei läheskään kaikki kommentit tule näkyviin asti.

  VastaaPoista
 3. Hei! Ihan asiasta kukkaruukkuun haluaisin kysyä oliko teidän vihkipappi kenties sarin niminen? Oli niin tutun näköinen että pitää varmistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hän toimii myös opettajana niin voin sanoa että tuttu henkilö on minullekkin kyseessä :)

   Poista
  2. Sama henkilö taitaa olla! :)

   Poista