31.7.2013

I love Frankie!


Kuvassa siis nettikirppikseltä jo jokin aikaa sitten löytämäni tuunattu versio miesten Iron Fist-teepparista, jossa lukee "Frankie says relax". Kaula-aukkoa on leikattu suuremmaksi ja hihat lyhennetty. Tämä on kyllä ihan yksi tämän kesän suosikkipaidoistani jo pelkästään rentoutensakin vuoksi. Omaan tyyliinikin tämä istuu, kuin nenä päähän ja kyllähän sitä valkoinen paita näyttää kivalta rusketuksen kanssa. (Siis minä, ruskettunut! En ainoastaan punainen! Apokalyptisiä merkkejä ilmassa.)

Alkuperäinen paita näyttää tältä.


Viikonlopun grillipaardeihin vetäisen päälle joko tämän tai Lindexin aleista löytämäni pääkallo-teepparin. Jos tämä valikoituu illan paidaksi, jalkaan sujahtavat saman valmistajan Frakattack-korkkarit (kuva) ja jos taas pääkalloversio, jalkaan pääsevät luultavasti tässä postauksessa esitellyt Irregular Choicen Patty-ihanuudet. Joskus ihmettelen itsekin, että miksi ihmeessä sitä suunnittelee johonkin kaveriporukan ryyppyjuhliinkin asukokonaisuutta, vaikka ei olla edes menossa minnekkään muualle. Mutta on se kuitenkin oma osansa juhlafiiliksen aikaansaamista, kun saa miettiä vaatteita, kenkiä ja kaikkea asiaankuuluvaa. :) Meille on jokavuotiseen tapaan luvattu mahtavaa keliä ja mikäs sen hienompaa, kun nähdä melkein koko porukka rakkaita ystäviä, syödä ja juoda hyvin auringon meitä helliessä! Mieskin jää perjantaina odotetulle kesälomalle.

Ai niin. Rakkaat ystävät saivat maanantaina pitkän odotuksen (viikot 42+1) ja parin päivän käynnistysyritysten jälkeen sektiolla potran pojan, jonka strategiset mitat olivat 4312g ja 54cm! Onnea vielä tätäkin kautta! <3 En malta odottaa, että ensi viikolla pääsen pienen murusen tapaamaan. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti