9.7.2013

Pink-Gold Chrome with Flossy Flossy

Löysin tänään Seppälästä -50% alella varustettuja kynsilakkoja, joista oli PAKKO saada tälläinen ihana sävy, joka vaihtaa siis valon suunnasta ja määrästä riippuen väriä. Hintaa alen jälkeen jäi huima 1,98€.


Pitihän siinä sitten etsiä vielä sävyyn sopiva glitterlakka, joka löytyikin sitten Wet'n Wildin Fergie-"mallistosta", tosin ihan normaalilla hinnalla. Sävyn nimi on Flossy Flossy.


Purkissa molemmat ovat aivan ihania. Mutta sitten kynnellä tuo Fergie oli hienoinen pettymys. Flormarin lakka oli kaunis ja tuo sävy aivan ihana, joskin vaatisi oikeastaan isomman kynnen kaverikseen. Tuollaiset metallinhohtoiset lakat kun helposti tulevat sellaisiksi raitaisiksi tälläisillä kynsillä, jotka omistan. Mullahan on siis niin pienet sormenpäät, että kaikki aina niitä ihmettelevät. Ensimmäistä kertaa geelit laittaessani tekijällä ei ollut edes tarpeeksi kapeita tippejä pikkusormiini. :) Pituudellakaan näitä ei tällä hetkellä ole pilattu, vaan osa on todella nysiä. Mutta lakka on kyllä todella kaunis ja peittää hyvin, koska yksi kerros riitti täydelliseen peittoon. Joudun varmaan kipaisemaan vielä toisenkin sävyn tätä, koska tykästyin kovasti.

Fergiestä luulisi tuon pullon perusteella, että siinä on hyvä peittävyys tuolla glitterillä, mutta totuus oli kuitenkin ihan toinen. Jos olisi halunnut PALJON glitteriä, olisi pitänyt lakata varmaan kolmeen kertaan. Sitten vielä tuo sivellin. Tykkään kyllä leveistä siveltimistä, mutta tuohon jäi aivan hullu määrä lakkaa ja sekin osaltaan vaikutti siihen, että sitä glitteriä ei meinannut saada nimeksikään kynsille, kun koko ajan joutui pyyhkimään siveltimestä valuvaa lakkaa pois. Seuraavalla kertaa koitan tätä Fergietä yksin ja usealla kerroksella.

Tässä nyt kuitenkin sitten jonkinlainen kuva lopputuloksesta. En saanut värejä tuolla meidän pokkarilla toistumaan kunnolla, mutta ehkä kuitenkin jonkin käsityksen tästä saa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti