29.7.2013

Kuulumisia

Viimeisen viikon aikana on pitänyt jonkin verran blogihiljaisuutta ihan puhtaasti siitä syystä, että on vain ollut niin hirmuisen paljon tekemistä ja ilmat niin hienot, että sisällä ei ole viitsinyt jumitella. Koko viime viikon täällä Pietarsaaressa on vietetty Jaakon päivät-kaupunkifestivaaleja. Tapahtumaa oli kyllä jokaiselle jotain-periaatteella ja me vietimmekin sunnuntain, maanantain ja sitten taas torstaista lauantaihin paljon aikaa erilaisissa riennoissa aina museoista konsertteihin. Pikku-M nautti ihan hirveästi touhukkaista päivistä ja erityisesti konserteista, kun pääsi kuuntelemaan musiikkia ja jammailemaan sen tahdissa ulkoilmassa. :) Taas kerran miehen kännykässä olisi paremmin kuvia, mutta pari otosta löytyi koneelta ja Instagramista tännekin asti!


Tiistaina suuntasimme tytön kanssa pariksi yöksi Seinäjoelle mummalaan köllöttelemään auringossa, kun tänne oli luvattu paljon viileämpiä ilmoja. Todellisuudessa täällä alkoi hienot ilmat tasan samaan aikaan, kun Seinäjoellakin. Mutta eihän täällä ole niin kivoja juttuja, kuin mummalassa on! ;)


Vaarin kanssa on mukava uida omassa uima-altaassa. :) Pikku-M on todellinen vesipeto ja yrittää jo ihan tosissaan päästä uimaan, vaikka ikää on vasta noinkin vähän. Eilisen aamupäivän vietimme Fäbodassa eli isolla hiekkarannalla jokusen kilometrin päässä Pietarsaaren keskustasta. Ranta siellä on siitä ihana, että lasten kanssa siellä leikkiminen on helppoa, kun veden syvyys on kymmenienkin metrien päästä rannalta vain noin polveen asti tälläistä 165cm aikuista. Kuten arvata saattaa, itkuhan tytöltä tuli, kun sieltä pois lähdettiin. :) Tälläinen viikko siis täällä!

Ja pakko loppuun vielä hehkuttaa, että näillä näppäimillä ystäväpiirimme on saamassa uuden jäsenen, kun yksi pariskunnista on synnärillä. <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti