22.7.2013

Pimp my shoes

Mainitsen taas tähän alkuun, etten hyödy näistä linkeistä ja postauksista yhtikäs mitään. Omaksi ilokseni (ja vähän muidenkin) kirjoittelen asioista, joista innostun. :)

Löysin taannoin Facebookin kautta nettikaupan nimeltä Elles.fi. He myyvät kenkäkoruja, joilla saa tuunattua tavallisistakin kengistä jotain ihan muuta. He tekivät Facebookissa kyselyä, johon vastanneet saivat palkkioksi 7€:n alennuskoodin ja sen lunastettuani minunhan oli pakko tilata testiin hieman näköistäni blingiä popoihin. ;)

Heti paketin avattuani huomasin toisesta korusta puuttuvan yhden kiven, mutta sinänsä se ei haittaa käytössä, koska tuskin sitä edes tietämättä huomaa (ei näy edes kuvissa). Laitoin tästä tietoa kauppaan, että osaavat vastaisuudessa katsoa, että tämä kyseinen kivi on paikallaan. Testasin koruja ihan tavallisiin vihreisiin (ja likaisiin) balleriinoihini. Myös Pikku-M tahtoi koittaa omiin lenkkareihinsa, mutten tajunnut tästä napata kuvaa... :D


Kyllähän ne tosi kivoilta näyttää! Ja näitä on vaikka mitä erilaisia, jos kallot eivät ole omaan mieleen. Voisin kuvitella, että ovat todella kivat esimerkiksi mustien avokkaiden kanssa. Laitan tähän kuvia muunlaisista vaihtoehdoista vielä tuolta kyseiseltä Ellesin nettisivulta. Ollappa miljonääri! Kaikki alla olevat kuvat siis Elles.fi.


Innostuiko kukaan muu? :)

1 kommentti :

  1. Eikä, vähänkö hauska idea! Jotkut tuollaiset kunnon bling bling koristeet mustiin baltsuihin tai korkkareihin olis kyllä mahtavat. :)

    VastaaPoista