4.7.2013

Voi itku!

Olen ehkä vähän haaveillut, että jos säästäisin hieman rahaa ja ostaisin itselleni (huom! vain itselleni) lipun Volbeatin areenakeikalle marraskuussa. Olen kyseisen, itselleni maailman rakkaimman bändin nähnyt kerran jo vuosia sitten, jolloin paikkana toimi Rytmikorjaamo Seinäjoella. No, menin tänään katsomaan, mikäs se lipputilanne onkaan ja voi kökkö... Jäljellä on enää muutamia hajapaikkoja ja nekin varmasti ehditään myydä loppuun ennenkä saan kasaan tarvittavan 60€ (mikä on mulle ISO raha, koska mun kuukausi"tulot" on jotain ihan jäätävää). Itkuuuuuuuuu!

Ehkä sitten on vain pakko vain fiilistellä biisejä ja toivoa heidän ehtivän tänne ensi vuonnakin. Ja olla silloin asialla heti.


10 kommenttia :

 1. Voi harmi! :( Konserttiliput eivät kyllä ole nykyään sitä halvinta lystiä. Kuulostan nyt ihan mummolta, mutta ne ovat kallistuneet tosi paljon. Kun kävin ekan kerran Ilosaarirockissa joskus 16-vuotiaana, kahden päivän lippu maksoi 45 €. Tänä vuonna näköjään 85 €, huhhuh. Ja 60 € todellakin on iso raha myös meikäläisen "tuloilla"...työmarkkinatuesta ei paljoa lainanlyhennyksen jälkeen jää. On siinäkin varmaan joku järki, että työttymyyskorvauksesta menee 20% veroa, mutta kyllä se vähän harmittaa, kun oma veroprosentti olisi puolet pienempi, huoh. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä mietitty monet kerrat, miten hirvittävän kalliita esim. festariliput nykyään on. Ensimmäiseen Nummirockiin ei kovin montaa kymppiä (ehkä kolme?) maksettu yhden päivän lipusta. Nyt maksaa jonku 70€! Niillä tosin kuuluu hintoihin leiri- ja autopaikka, mistä monilla festareilla rahastetaan myös huolella.

   Maksan tuon saman 20% veroja valtavasta kotihoidontuesta... :)

   Poista
 2. EIPÄ! Siis voi helvetti sentään, miksen mä oo tienny tästä! Tää ois ollu niin tyädellinen huomenlahja miehelle, ku ois saanu liput meille tonne.. NYT ITKETTÄÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä vielä lippuja on, mutta vierekkäiset paikat kiven alla. Tuolta Hartwallin alakatsomoista näkee hyvin mistä kohtaa vaan. :)

   Poista
  2. Ei itketä enää! :D Kävin heti ton mun kommentin jälkeen kattoos lippu.fi:n kautta, ja kappa kun tilasin heti kaks lippua, vierekkäisillä paikoilla :P

   KIITOS Mirva tuhannesti, sun ansiosta mulla on maailman paras huomenlahja miehelle :) ♥ Onhan Volbeat kuitenkin mun ja miehen "meidän" bändi ;)

   Nyt kun vielä säkin saisit lipun tonne, ansaittisit sen sinäkin! Eiks ois ketää, jolta voisit lainata? :) Paljoko sulta uupuu?

   Poista
  3. Jes, ihanaa! :) Mies on varmasti onnellinen. :)

   Tajusin tuossa, että tuo keikkahan on torstaina, joten ei mulla olisi edes mahdollisuutta lähteä, kun mies on töissä ja muksulle ei viikolla saa hoitajia. No, ihan hyvä näin, eipähä harmita niin pahasti! :)

   Poista
  4. No hyvä jos löytyi joku lohduke :) Se on kyl jännä miks kaikki parhaat keikat on aina keskellä viikkoo? O.o

   Poista
 3. Me ollaan miehen kanssa menossa. Ei ole tarkoitus kääntää nyt veistä haavassa, mutta harmi ellet pääse. Ois voitu treffata pikaisesti siellä!
  Konserttilippujen hinta se vaan nousee vuosi vuodelta. Ei ole montaa vuotta, kun Turun Down by the laituri-festareille maksoi lippu 20e/ilta. Nyt se taitaa lähennellä jo 40 egeä, joka ei sinällään ole vielä kallis, mutta tuplasti parin vuoden takaisesta kuitenkin. Myös esim. Ruisrockiin liput on ihan törkeän hintaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä kiva treffata joskus! :) Kuten edelliseen kommenttiin jo vastasin, niin huomasin vasta tuon keikan olevan torstaina, joten pääsymahdollisuudet meni siinä... :)

   Poista
  2. No voi harmi! Joku toinen kerta siis. :)

   Poista