11.9.2013

Haaste

Sain Nareskalta haasteen (Kiitos!), joka on aika monessa blogissa kiertänyt jo, joten en varmaankaan sitä laita eteenpäin. Mutta itse tämän teen kyllä, kun minut kerran haastettiinkin! ;)

Eli käytännössä siis haasteen idea on esitellä muille ihmisille blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Haasteessa pitää kertoa 11 faktaa itsestään, vastata 11 kysymykseen ja eteen päin laittaessaan keksiä 11 kysymystä 11:sta haastetulle. Aloitetaan siis faktoilla.

1. Yritän lopettaa kahvinjuontia, koska mun vatsahapponi eivät sitä yksinkertaisesti kestä. Välillä tulee kuitenkin juotua vähän, koska tykkään kahvin mausta kovasti.

2. Olen murtanut toisesta kyynärvarrestani luun kuusivuotiaana kaatuessani polkupyörällä. Itseasiassa vielä aiemmin tänä vuonna oikeasti elin siinä käsityksessä, että sieltä meni luu vain sijoiltaan, kunnes eräänä päivänä se tuli vanhempieni kanssa puheeksi ja he korjasivat harhakäsitykseni, että kyllä se ihan murtunut oli.

3. En voi sietää Twilightia tai Vampyyripäiväkirjoja. En sitten niin kertakaikkiaan. Rakastan kuitenkin monia vampyyrielokuvia (Veren Vangit niin kirjana kuin elokuvanakin ihan omia suosikkeja!) ja esim. True Bloodia.

4. Mulla on aina joku "julkkisihastus", vaikka olenkin jo lähempänä kolmea kuin kahtakymmentä... :D

5. En juo olutta. Ikinä. Se maku on jotain niin kammottavaa suussani, että yksikin hörppy voi aiheuttaa oikeaa yökkäilyä ihan vain maun takia.

6. Tykkäisin kauheasti sisustaa, mutta jotenkin en vain saa aikaiseksi. Meillä on huonekalutkin vielä niin sekametelisoppa, ettei edes huvita.

7. Osallistun melkein aina kaikenlaisiin kilpailuihin ja arvontoihin. Joskus sitä kyllä onnetarkin suosii!

8. Mulla on vilkas mielikuvitus ja nuorempana kirjoitin paljon. Osallistuin myös kursseille, että oppisin paremmaksi kirjoittajaksi. Nykyään se kirjoittaminen onkin vain tätä blogia, novellit ja runot ovat jääneet.

9. Mulla on todella hyvä kasvomuisti. Sen huomaa esimerkiksi elokuvia ja tv-ohjelmia katsoessa, kun vähän väliä sanon jostakin näyttelijästä, että "tuo on ollu siinä ja siinä".

10. Vaikka mulla on vilkas mielikuvitus, oon silti tosi huono keksimään leikkejä tytön kanssa. Isänsä on paljon parempi. Luulen, että mulle on vaikeampaa heittäytyä lapsekkaaksi. :)

11. Pukeutumistyylini on kehittynyt viimeisen vuoden aikana ihan hurjasti. Ennemmin en oikeasti vetänyt päälleni mitään muuta, kuin mustaa ja vaatekaupassakin olin aina ihan tuskastunut, kun en löytänyt mitään.

Sitten ne kysymykset!

1. Mitä harrastat, vai harrastatko mitään?
No en oikeastaan harrasta. Jos ei tytön taaperojudossa käymistä tai tätä blogia lasketa.

2. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Silloin, kun häitä alettiin suunnittelemaan, rupesin etsimään ideoita hääblogeista. Sitten syttyi kipinä, että ehkä sitä itsekkin voisi koittaa ja tälle tielle jämähdin. :)

3. Oletko kiinnostunut politiikasta?
Jossain määrin kyllä. Mulla on paljon mielipiteitä eri asioista, mutta en mitenkään aktiivisesti seuraa politiikkaa.

4. Jos sinun pitäisi valita, olisitko mieluummin kuuro vai sokea?
Mä olisin mieluummin kuuro. Ajattelisin, että se olisi "helpompaa" ja minusta olisi kamalampaa, etten enää ikinä näkisi esimerkiksi tytärtäni.

5. Mikä oli lempiaineesi koulussa?
Historia ja kotitalous.

6. Katsotko mielelläsi piirrettyjä?
Nyt on kyllä pakko sanoa, että en. :D Tykkään kyllä piirretyistä elokuvista, mutta nämä lasten piirretyt ohjelmat alkaa tulla hieman korvista... :D

7. Koetko olevasi luova?
Kyllä koen. Monellakin tapaa. :)

8. Lempiruokasi?
No, hyvä pihvi on aina hyvä pihvi. Kotiruokasuosikki on tällä hetkellä kyllä kanakastike ja riisi.

9. Mikä on unelma-ammattisi?
Arkeologi.

10. Noloin fanituksen kohteesi?
Nyt vai joskus? No ala-asteen ajan fanitin Backstreet Boysia ihan täysillä ja kävin jopa heidän konsertissaan... :D Tämän hetken nolointa en kyllä keksi, koska ei ainakaan nopeasti tule mieleen ketään tai mitään, jonka fanitusta häpeilisin. :)

11. Jos saisit kolme toivomusta pullonhengeltä, mitä toivoisit?
No ainakin sopivan kokoisen lottovoiton, tyttärelle hyvän ja pitkän elämän ja koko perheelle terveyttä. :)

Tässäpä nämä! :)

2 kommenttia :

 1. Kiva että vastasit haasteeseen :) Mie en yleensä osaa haastaa ketään näihin...mut nyt haastoin sit enemmänki :D Vaikka onhan tää haaste tietty kiertäny jo aika paljon.

  Huh, kiva huomata et on muitakin, jotka ei Twilightille lämpene. Mie oon kans Veren Vangit kattonut, ja itseasiassa lukenutkin. On paljon parempi kun noi uudet jutut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää noissa Twilighteissa siitä, että vampyyreistä on tehty auringossa kimaltavia vässyköitä. Koko idea vähä hapetettu sillä auringossa palloilulla... Mutta onneksi vielä osataan tehdä niitä ihan rajumpiakin vampyyrejä! :)

   Poista