22.9.2013

Mitäs tänne?

Tulin naputtelemaan vähän arkisempia kuulumisia taas välillä. Aloitetaan viime viikon keskiviikosta, jolloin näytin tältä:


Silmätulehdus iski oikeaan silmään! Todennäköisesti tämä johtui siitä, että unohdin ma-ti yöksi piilarit päähän (mitä en yleensä ikinä tee), kun sitten tiistai-iltana alkoi kirvely ja tuntui koko ajan, että on kaatopaikka silmässä. Torstaina kävin näyttämässä terveyskeskuksessa ja tippojen avulla lauantaina oli punoitus jo tipotiessään. Kuva ei edes tee kunnolla oikeutta sille, miltä silmä oikeasti näytti (mun ihohuokosille sitäkin enemmän kyllä ja suurennettuna kuvan värit meni ihan tummiksi, en mä ihan noin laikukas ole!). Oli meinaan punainen!

Lauantaina oltiinkin sitten aamupäivä koko perheen voimin ulkona, kun Lannäslundilla (eli paikallisella maatalouskoululla) oli avoimien ovien-päivä. Pikku-M nautti ihan suunnattomasti katsella eläimiä ja pääsipä hän taas poninkin selkään, sekä testailemaan, miltä tuntuu istua traktorin ja puimurin puikoissa.


Lannäslund-visiitin jälkeen isi ja pimu veivät minut kotiin ja jatkoivat yhdessä matkaa Jepualle Rapakunkkuun eli katsomaan jokkista, jota Jussi harrasti vuosia itsekkin. Heillä oli ollut hurjan hauskaa ja kotiin tullessaan olivatkin kovin väsyneitä ja M itkuinen torkahdettuaan autossa toviksi, jolloin unet jäivät sitten ihan kesken. Isän ja tyttären laatuaikaa parhaillaan! :)

Kulunut viikko on mennyt aika samalla kaavalla joka päivä. Herätään ajoissa ja suhahdetaan yhdeksän jälkeen avoimeen päiväkotiin, sitten kotiin syömään ja päikkäreille. Isi kotiin töistä, ruokaa ja sitten yhdessäoloa ilta. Tiistaina kahvittelin tosin ystävän kanssa, jonka kaasona olen elokuussa ja höpistiin hääjuttuja, minkä ehdittiin.


Ai niin. Oppihan neiti tällä viikolla myös uuden taidon. Nimittäin kielen rullaamisen! :D


Taustalla patjasta ja nojatuolista improvisoitu liukumäki

Tälläistä siis tänne tällä kertaa! Mites teidän viikko sujui ja joko on suunnitelmia tulevalle? :) Itsellä on ainakin suunnitteilla pari postausta, joista toinen meidän kotiin liittyen ja muuten onkin viikko ihan auki.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti