10.9.2013

Mitä tahdotte lukea?

No niin! Nyt on teidän mahdollisuutenne vaikuttaa. Tahtoisin nimittäin tietää, mistä aiheista tahtoisitte minun kirjoittavan!

Viime aikoina on ollut sellaisia fiiliksiä, etten oikein tiedä, mistä kirjoittaisin. Tuntuu, että aiheet loppuvat kesken, kun ei mun elämässäni nyt mitään niin ihmeellistä tapahdu ja tämä kaupunkikaan ei ole se ihan ykkönen bloggaajalle... Toivoisinkin siis joko kokonaisia aiheita tai sitten vain kysymyksiäkin minusta, meistä, elämästä, mistä vain. Yksittäisiin kysymyksiin teen oman vastauspostauksen ja aihealueisiin sitten omat, kokonaiset postaukset.

Sen verran ainakin voin sanoa tulevasta, että bloggaan syyskuun LivBoxista (jonka siis ostin itse sillä alekoodilla aiemmin), kunhan saan kaikki tuotteet kunnolla testattua ja tulossa on myös blogin ensimmäinen arvonta!

Nyt, avatkaa kysymysarkkunne ja kertokaa, mistä kirjoittaisin.

2 kommenttia :

 1. Itse henkiläkohtaisesti tykkään lukea paljon esimerkiksi ihan vaan bloggaajien arjesta :D Se on mielenkiintoista. Esim. joku päivä kuvina juttu :) Kaikki kosmetiikkatestausket ja tyyli/asu jutut on myös kivoja.

  Enpä muuten muista oonko ennen tänne kommentoinutkaan. No, kerta se on ensimmäinenkin ;)

  VastaaPoista
 2. Ps.

  Miulla olisi haastte siulle tuolla blogissani ;)

  http://narseskanelamaa.blogspot.fi/2013/09/11-faktaa-ja-11-kysymysta.html

  VastaaPoista