17.9.2013

Musiikkiopiston kahvila, Seinäjoki

Olen varmasti joskus maininnut, että äitini on nykyään kahvilayrittäjä? Ajattelin siispä kirjoittaa tänne blogiin ihan röyhkeästi pientä mainostusta, koska hei, kaikki julkisuushan on hyvästä... ;)

Alunperinhän äitini oli Musiikkiopiston kahvilassa palkkatyöläisenä edellisillä omistajilla. Viime vuonna he eivät enää kuitenkaan pystyneet kahvilan pitoa jatkaa, joten pohdintojen jälkeen äitini päätti ryhtyä yrittäjäksi ja jatkaa sillä kahvilan toimintaa.

Pääasiassahan MOK on lounaskahvila, josta saa joka päivä keitto- tai salaatilounaan ja tottakai kahvia kylkiäisineen. Tänä vuonna toiminta on kuitenkin laajentunut seuraavanlaisesti:

  • Pitopalvelut
  • Astiavuokraus
  • Yksilöllinen suunnittelu, tarjottavien valmistus ja tarjollepano esim, illanistujaisiin, illallisille jne. "Avaimet käteen periaatteella". Isäntäväelle jää illasta vain hyvät muistot, ei tiskejä ym.
Saatan olla puolueellinen (no ei kai, oman äidin ruoka = paras ruoka), mutta Musiikkiopistolta saa todella hyvää keittoa ja pitopalveluruoka on mahtavaa! Kesällä olimme häissä, johon äiti oli ruuat laittanut ja vieraat tietääkseni olivat kovin tykänneet. :)

Mamman kätösistähän valmistuu myös todella, todella kauniita kakkuja ja leivonnaisia. Kuvat by issee tai äitee. :)


Elokuisten häiden toinen kakku (toinen oli gluteeniton ja kaksikerroksinen)
Minijuustokakku
Pikkuleipiä
Meidän hääkakkumme
Ja vielä törkeän hyviä voileipäkakkuja (takana gluteeniton versio)
Eläkejuhliin kakkuja.

 Nyt sitten, jos joku tahtoo edulliselle ja maittavalle lounaalle Seinäjoella tai tarvii kakkuja tai vaikka pitopalvelua, niin mars Musiikkiopistolle tai kliketiklik tänne ja lähettämään kyselyä. Kahvila löytyy myös facebookista. Kaupan päälle saatte varmasti hymyn ja hyvää palvelua vuosien kokemuksella! :)

1 kommentti :