23.9.2013

Kodin yksityiskohtia

Meidän huusholli on pääasiassa aina sotkuinen, koska en jaksa tehdä usein isoja siivoja. Tottakai joka päivä siistin paikkoja edes sen verran, että nyt suurimmat sotkut on poissa, mutta mitään lattioidenpesuoperaatioita tai pölyjen totaalista pyyhintää harrastan aika harvoin. Not my cup of tea.

Joten ajattelinkin siis esitellä meidän kotia yksityiskohtien kautta. Täällä on kokonaisuudessa niin paljon epäkohtia, etten sen vuoksi halua kokonaisia huoneita esitellä, mutta ehkä näistä saa pientä käsitystä elosta ja olosta täällä. Kuvapurjoa tiedossa, beware!

Olohuone

Pikku-M:n 1-vuotiskuva canvastauluna
Häissämme pöytäkoristeina olleet oksat ja toinen 1-vuotiskuva.
Uudet sohvatyynynpäälliset!
Sohvapöytä, 3-osainen ja ihana.
Alkon vanha kuljetusarkku, mun suosikki huonekalu!
Jonkun puolitiehen jäänyt välipala.


Keittiö

Nämä taulut etsivät paikkaansa pitkään...
...löytääkseen ne uuden kodin keittiöstä!
Pentikin purnukka, I love it!

Makuuhuoneet

Improvisoitu yöpöytä ja iltalukeminen.
Pienen prinsessan All Starit ja mekko roikkuvat hyllystä.
Rakkaan, edesmenneen mumman kutoma matto ja vihainen lintu.

Miltäs näyttää? Kuvien ulkopuolelta sanottakoon vielä sen verran, että mulla ei edelleenkään ole verhoja olohuoneen ikkunassa, vaikka on asuttu täällä toukokuusta lähtien. Etsin kauan miellyttäviä ja suht. edullisia verhoja. Sain ne viime viikolla ja nyt ne pitäisi jaksaa silittää ja laittaa ikkunaan. Onks pakko, jos ei taho? Noh, onneksi ne verhot on sentään hienot ja yhdistettävissä vaikka mihin. Ehkä tällä kertaa kelpaa mullekkin.

4 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia! Meilläkin puuttuu verhot keittiöstä ja työhuoneesta, ja jopa kattolamput työhuoneesta ja makkarista (jalkalamppu onneksi on molemmissa huoneissa). Ja ollaan siis asuttu täällä huhtikuusta asti. :D Joidenkin juttujen hankkiminen on vain niin vaivalloista! Ne lamput on kyllä pakko kohta hommata, alkaa olla aika pimeää iltaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pikkuvikoja. :D Meillä jää usein vaihtamatta palaneet lamput uusiin, kun on monta semmoista valaisinta, missä on useampi lamppu. Sitten vasta laitetaan uudet, kun se viimeinenkin poksahtaa.

   Poista
 2. Öhöm, kauankohan meillä on puuttunu kattolistat eteisen seinistä :D ehkä ne nyt saadaan sinne kun tapettikin vaihtui!

  VastaaPoista
 3. Noo, ehkä ihan hyvä, ettei niitä oltu aiemmin laitettu, niin sun ei tarvinnu ottaa niitä alas tapetinlaiton yhteydessä... :D Pitäis tulla joku päivä kattomaan sitä eteisen uutta ilmettä!

  VastaaPoista