16.9.2013

Ihanien uutisten perjantai

Perjantaina illalla tuli kyllä kaksi niin ihanaa uutista, etten meinannut sitten yöllä edes saada unta, kun fiilistelin vain. Lauantaina aamulla ensimmäisenä silmät auki saatuani kerroin vieressä puoliunessa makaavalle miehelle uutiset aiheuttaen pienen hämmennyksen hänen katseeseensa. Kesti ehkä hetken prosessoida kaikki tieto...

Ensinnäkin ystäväpariskuntamme, jotka vähän aikaa sitten saivat esikoisensa, oli kihlautunut! Tätä osasinkin jo odottaa, mutta hetki yllätti kuitenkin täysin. Sunnuntaina heidän poikansa sai varsin komean nimen ja nyt jäämme sitten odottamaan hääpäivän julkistusta... ;)

Sitten vielä toinen perjantain ihana asia. Kerroin aiemmin, että myös toinen kaasoni oli kihlattunsa kanssa päättänyt hääpäivän, jonka he julkistivat ystäväpariskuntamme yllätyshääjuhlissa. No, perjantaina J pyysi minua toiseksi kaasokseen. :) Hetkeäkään ei tarvinnut miettiä, suostuisinko. No hell yeah! Olen vilpittömästi erittäin otettu kunniasta ja varma, että saadaan toisen kaason kanssa vielä melkoiset polttarit järjestettyä ja morsian saa olla tyytyväinen valintoihinsa muulloinkin. :) (Molemmat ainakin olemme hyppineet riemusta, koska pääsemme taas osallistumaan siihen ihanaan häähössötykseen ja -suunnitteluun ja verestää muistejamme sen suhteen, molemmat rouvia kun jo olemme.) Kiitos vielä kerran J!

Rouva 09/13, Rouva 01/13 ja tuleva Rouva 08/14!

Miten mahtava perjantai-ilta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti